平野無好野,深水埗Goldsite檢測包

235 回覆
25 Like 533 Dislike
應該大部份市面上都搵到,如果list 上冇嘅我都唔會買。
另外我淨係會跟呢個表去買
😱師兄保重啊
嘩好貴喎 我唔捨得比咁多錢買所以買咗一盒咋 Covid搶錢嘅賺賺埋埋用曬嚟買口罩 快測 仲有好多
救世話佢係「Anhui Deep Blue Medical Technology Co., Ltd」,同Goldside同一間
樓主on9仔唔識用
有線話goldsite合格有餘,中上
感冒啫
咪又係中
如果係德國檢測報告就唔得囉😓😅
唔係壞
人地叫救世
唔係救世軍
C 唔準即係碌野唔準

唔係點鮮叫control,係quality 問題
樓主不會靜靜地完咗個post算啦
😓祝你好運師兄
上面個德國lab網,wondfo得三十幾%⋯⋯⋯

但呢到又講到七十幾⋯⋯⋯

https://www.instagram.com/p/CaFGtgjrME9/?utm_medium=copy_link
要睇佢係test CT值幾多
真心 20蚊一枝 做到佢講果個效果 好出色
【大家咪再傳!】
1. 所有快速測試劑都係測病毒內嘅N蛋白, 由alpha到omicron都冇乜變過!
2. 所以只要嗰個快速測試劑唔係假貨都check到你染咗1、2日係鼻哥撩出嚟嘅病毒。
3. 其中一個方法知道你嗰個牌子有冇效,係製造商(唔係牌子)有冇喺 EU / FDA 個 list
https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf

https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-disease-2019-covid-19-emergency-use-authorizations-medical-devices/in-vitro-diagnostics-euas-antigen-diagnostic-tests-sars-cov-2

By k.Kwong

利伸,我唔識唔知岩唔岩
個表邊度黎
講撚咗一億次唔撚洗理邊條淨邊條淺
只要C同T兩條線都存在就係positive
樓主係弱智到咁都唔撚明定眼矇睇唔到條C線?
但係買咗個山寨版
C=Control 無C 個Test 係invalid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞