平野無好野,深水埗Goldsite檢測包

235 回覆
25 Like 533 Dislike
屌買咗盒realy
又話買左好多RAT
其實幾時派
valid同positive兩個意思,C有色代表個檢測係正常運作緊(淺色可能已經代表結果怪怪地),個結果先有效(valid),無關T係有色(陽性,positive)定無色(陰性,negative),所以佢無講錯啊。
痴撚線
乜要咁入既咩
係咪SG嗰隻 啱啱睇都係三月但我驗到positive
滲透都唔夠時間,梗系淺啦,12分鐘夠未吖,1分鐘就睇
Table 1: SARS-CoV-2 antigen rapid diagnostic tests passing the sensitivity criteria

自己上有線呢個報道嘅post睇留言,有個人講得幾有道理
CT值低到唔會傳染人但靈敏度太高就依然驗到有
係就係淺色d
但好似都check 到。
正。仲有冇貨?
比較好就真係呢幾隻
我見到有線,有乜野問題?定惱有問題?
買左$80 支
Claim公司
阿豬阿狗都印CE Logo 冇乜價值
sor, 我睇錯, 係36%
不過都係改變唔到佢衰過18蚊支既事實
https://ec.europa.eu/health/system/files/2022-02/covid-19_rat_common-list_en.pdf

剩係識搵份25-30CT值既係咁post唔識搵歐盟list?
😂😂咁我寧願買Longsee/ instantsure 100% 同96% 準確
成班on9仔,個滲透痕跡甘明顯都唔質疑樓主,未夠鐘吖扑街
有咩問題 咪兩條線
一深一淺都係中喎
歐盟個list 都唔係全部品牌都有。同埋都唔update,淨係會睇pei 個list。德國佬做lab一定驗屍咁同你驗
係呀我仲未開嚟用
你用其他check都中咗?
所以張list 冇乜價值?
牛奶公司不嬲都食水深㗎啦😂
做採購班人都唔知點😓
永遠都唔做多啲research 先去入貨。算數啦
冇其他唔知佢唔合格 以為屈臣氏一定冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞