如果當年林峯唔係比TVB硬棒,今日受歡迎程度會唔會贏晒成隊Mirror

95 回覆
80 Like 59 Dislike
咁老一輩遲早都會死哂既
林峯衞蘭兩個都值得更高地位啦, 唱功好過依家新一代啲垃圾好多
衛蘭係佢自己選既,佢鐘意唱歌但唔鍾意比娛樂圈限制自己,有時天后位係要接受埋娛樂圈玩法先得!
問心 唔講政治既話

Mirror真係高質d
鏡粉合理化呢啲on9嘢真係幾好笑
咁我認同有呢個現象嘅, on唔on9呢啲就主觀嘅
時代唔同啦

不如調返轉, 鏡早十年出道半年應該滅團單飛
得姜靠靚仔一個可以拍下戲
2019已經有好多公司搵mirror 賣廣告啦
認同林峯唱到下歌 亦有歌hit 但係唱功方面應該唔夠fight 同埋佢又拍劇/ 大陸市場之類 變咗都好難放好多時間鑽研唱歌呢個方便
D youtube留言係鏡粉留 唔係打手
不過唔知點解係要寫到咁
睇返其他歌手既mv/新聞下面既留言 真誠d

出道2年幾先爆紅,數據上有少少難以置信留意返2020年10月,係幾邊一齊谷,之前有廣告其實都冇咩人理
如果係鏡粉咁真係仲衰過打手,btw點證明唔係打手開始令班鏡粉變晒咁?
咁黎明郭富城嗰啲都係咁啫 純比唱歌佢哋一樣比唔上張學友架喎
其實,如果樓主質疑係咪水份,咁我覺得可以去研究下係咪好似炎柱咁,有土耳其,印度,巴基斯坦,同伊拉克粉絲囉~
係有。不過主力都係上一。其他比較少。
sure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞