[D4]抗俄衛國38 : WINTER ON FIRE / Kharkiv 激戰中

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
B52 載彈量大,同埋其實可以用制導炸彈,但係弱點係太大部太慢
親俄果班比較世俗
話原本去烏克蘭影下相點知打仗
但條友照去

梁柏堅今次嘅行程,係經曼谷轉機往巴黎,再喺本月26日前往基輔,到埗後就喺當地停留兩個禮拜,話要用鏡頭紀錄烏克蘭人,點樣喺俄羅斯同歐盟之間嘅狹縫中生活。
基輔又空襲警報
呢個有搞頭 推 幫手
癲佬唔可以用常人思維
是但啦,咖哩味屎同屎味咖哩
有部份車臣武裝分子宣布將會加入烏克蘭軍隊保衛烏克蘭。
根本就冇戰意
哈爾科夫入城果D俄軍似乎係唔小心入城喎,裝甲車榴彈砲都唔見有
https://twitter.com/Osinttechnical/status/1497824393669582850

https://twitter.com/Osinttechnical/status/1497817097988104200
但係都好撚勁 而家佢都繼續堅持去
要一切平安
BREAKING: Ukraine's Foreign Minister says 'together we defeated Hitler, and we will defeat Putin too'
暗示佢有絕症?定純指任期
今時唔同往日當初打車臣冇咁多國際制裁
2014開始被歐美制裁咗咁耐加埋武肺國力大不如前
7.62 穿甲彈唔係打plate carriers既咩
有打裝甲車版本?

我對彈藥既理解黎自Escape From Tarkov
唔熟
姐係一陣又扲返
基輔一直比人炸緊
擊敗希特勒 果個係對反而希魔堆盟友
係今日堆友軍

亂咁係度用
咩source嚟
烏克蘭國防部話巷戰中喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞