[D4]抗俄衛國38 : WINTER ON FIRE / Kharkiv 激戰中

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

The BBC has verified this Telegram video (https://t.me/uniannet/32867) which shows Russian trucks driving into Kharkiv.

The woman taking the video can be heard saying: "These are Russian troops. Marked with the letter Z. Driving down Sapernaya Street. They've stopped in between houses. God."

https://www.bbc.com/news/live/world-europe-60542877
亡硬架 不過6千幾粒核彈足以足以毁滅整個歐洲每寸土地幾次咁解
細個睇好多荷里活電影都有呢個橋段
一分為二無所謂 得罪講句 一日唔係攻陷基輔成立傀儡政權 拿再多嘅地都無用 俄佬自己本身都多地
性伴侶
不對等形勢無得揀啦
伊拉克係美國污點

打左20年 燒左幾千億美金

係美國經濟先頂得順
開住條link個網就得?
烏官方都冇否認 淨係講基輔冇失守 都大概知咩事
屌 集結 上裝都要時間
班人信唔信得過架
yes
俄狗一定唔會去波蘭火雞
去左就實死無生
應該唔會嘅,車臣嗰班真戰士憎到俄狗仆街
聯邦的白色惡魔是怪物嗎
所以搞唔掂美帝F22呢啲領先人哋成個世代嘅空優戰機唔使旨意係常規戰贏美帝
中央電視台:多國援軍事助烏克蘭,新增人民幣捐款方式
https://lih.kg/2905118

契哥變Condom
咁又你誇張咗啲
呢架嘢 係俄羅斯見到美軍嘅捍馬係阿富汗俾IED炸到仆曬街。
參考美軍M-RAP , M-ATV整出嚟
車底都係V形 將IED嘅能量向兩邊散開 避免車輛結構受損

PKM先7.62x54
呢架嘢.50 都未必打得入。
B52唔係只係可以低飛再極唔準咩
點用
呢班咁堅
明白,但東部仲有堆烏軍主力,卡爾科夫中間斷開,東部無支援實死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞