民調:62%受訪者認為如Trump在任 普京不敢侵烏

180 回覆
1261 Like 14 Dislike
因為侵識做deal
非軍事手段交涉成功仲揾鬼打丈
連死左幾年個啲都有份投登
你話有幾多張票係真
仲要係垃圾堆搵到大量侵嘅票
想知呢個係從何而來嘅結論
香港本身都唔關Trump事

我係Trump的話,都只會視之為貿易戰談判籌碼之一。

所以係何來嘅講法?
登:我今朝屌咗幻幻未?
仆街唔好喊,件弱智廢登你哋自己揀出黎
Trump 條公式係巨棒外交加一啖砂糖一啖屎

而班左膠攞佢砂糖嗰啲嘢嚟屌佢(讚習係朋友,處理武肺處理得好),但Trump 未選贏前已不停屌支那偷晒美國技術,美國人嘅工作,屌晒前幾任美國總統太信自由貿易,被人搵笨幾十年。無人記得佢係有幫蜥蜴伯格出過聲,有乜可能佢哋國家Twitter Google Facebook 入唔到佢哋國家做生意,而美國就要俾TikTok 微博 百度嚟,仲可以上市,又屌支那播毒,話係支那肺炎。)

個個老闆咪又係咁,依頭讚你做得好,叻呀,又關心一下你;嗰頭即屌鳩你做唔掂,又話人哋都掂點解你唔掂咁,垃圾。
MAGA
左膠心很痛
要求聯邦立法強制所有洲提供郵寄選票、電子投票,登記時唔洗show id啲濕鳩嘢囉
暈撚左 咁同間接支持種票有咩分別
班黑人話show id投票=種族歧視,BLM根本邏輯扭曲晒,無得用常理溝通
其實唔出奇我見明居正已經咁講
明知選舉舞弊造假,咁都唔反枱

你覺得美國人冇責任?
我Trump連任到可以繼續做嘢,真係可以係近代最偉大嘅總統
https://www.youtube.com/watch?v=V2j7hqYsvNM
Trump已經係18年公開屌鳩過北約同德國 只不過大家都覺得佢講廢話
Twitter = 微博小粉紅
所以Trump先整Truth Social
波台狗 = 社會垃圾
咁點解在任期間唔直接搞掂烏克蘭
向難度挑戰?
如果就是如果,然後沒有然後!!!
咪去美國國會反左囉
依家仲俾人拉左
anyone拔侵丫嘛
依家求仁得仁啦,成班美豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞