民調:62%受訪者認為如Trump在任 普京不敢侵烏

180 回覆
1261 Like 14 Dislike
睇下點
同一個月之前成班人話而家冇可能打仗架啦
普丁都係想拗著數啫 一樣咁戇鳩
而家人哋想攞你命呀 傻鳩
頂到幾年?
美豬唔單止係抵撚死 係直頭仆街黎
屌佢老母亂撚咁投 而家全世界同佢地捱 死撚屎啦美豬
依家先知
班人24小時守連登應該冇睇美國新聞d民情依家咩環境
Biden poll插極仲有
前排選州長藍州都轉紅
選後武肺仲嚴重過侵在任期間
通漲
失阿富汗,依家烏克蘭…..
班傻鳩仲攞住兩年前個大選結果自high緊
後悔有咩用
阿富汗同烏克蘭啲人畀班美豬左膠累撚死
咁你去烏克蘭幫手打仗未
連登插侵預咗負皮
但唔該連登仔唔好當呀侵係咩戰爭英雄啦
佢在位嗰時都畀人斷正好多措施係益俄佬 你真係以為佢在位會出兵?
咪又係而家用把口鳩噏, 搏下存在感
利申: 覺得敗登正廢柴
侵在位令到以巴幾百年世仇都握哂手就知咩事啦
不過會唔會美國嘅權貴財團可能就係想做到而家拜登咁,只需要顧住美國本土利益,唔好做一啲會對自己經濟有影響嘅事,於是其他國家嘅事一律唔好干預?

想世界和平嘅都只係一般平民大眾..?
你坐住咗個腦? 點解我要去幫手
美國變成笑話我拍手掌都嚟唔切喎
有D野要失去過先識珍惜
根本狂人政治就係要另一個狂人嚟制衡
成班左膠以為形勢好轉曬 簡咗件左膠最愛上場想搞經濟野
拜登支持率僅剩36% 左派媒體護航:人民政治參與度不夠
https://lih.kg/2791176

你可唔可以無知少陣? 你班ON9好撚煩 盲撐都有個泡 講下事實 唔該
其實老美就係唔想ww3 先選擇淨係靠嘴砲
你坐係連燈叫人去打仗叫美國人去死,叫你出手又唔肯。 呢個世界真係多你呢種人
不過有機會嘅話 係可以試下幫俄羅斯同中國手嘅
衝入德國法國美國強姦啲俾難民姦開既白豬
仲有38%死左膠無得救
班友喺Twitter 不斷放毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞