民調:62%受訪者認為如Trump在任 普京不敢侵烏

180 回覆
1261 Like 14 Dislike
將來嘅後果就由你哋自己去承擔;我而家突然好想中共嗰種專制暴政突然降臨到美國人你哋身上

老美就係因為打嘴砲 先會搞到差D WWW3
做未,係就快
當佢地識睇時

中文已經做咗國際語言
大多數美國人係投侵
係民主黨啲造票機同死人選民出手姐
除咗好似俄羅斯咁聲稱拎返固有領土
如果唔係出兵打仗係最下策選擇 trump喺度嘅話個局勢根本唔會演變到需要諗要唔要出兵
嘴都唔敢嘴呀
依句有乜問題? 美豬係抵撚柒死 條路自己揀 仆街唔好喊
而家因為美豬班仆街亂柒咁選 搞撚到全球同佢捱
你因為人地一句而玻璃心 所以盲撐到乜都話正、爽? 我笑左
係連登寫中文畀美國人睇

連登仔又贏
睇嚟你唔係坐住咗個腦你係冇腦
見你義正嚴詞咁我特登睇返我講嘅嘢 邊一句係叫人去打仗叫美國人去死㗎?
鐘意腦內幻想就唔該你閂咗連登 自己一個匿喺廁所打飛機啦
呢個世界最多你呢種人 九唔搭八就鍾意出嚟亂咁吠
弊燈上台第一日就斷正 所有措施係益俄佬 你唔講?
唔係,Jimmy Kimmel班死左膠仲係未撚訓醒
https://youtu.be/MvUbcdhediE
你係咪弱智? 從來都係笑撚緊、串撚緊選或支持弊燈既仆街含家產
知唔知點解要串鳩佢地? 因為你班撚屌亂柒咁選 而家影響到全世界呀 仆街
同習種講 佢開戰打台灣嘅話 我實參軍
因為俄佬開聲,trump會直接賣烏?
成日FF
mid term 會唔會有轉機
美國人:what 7 u say?
咪就係,柒完一次塔利班
烏克蘭又再嚟過
同意
事實就係trump在任其間冇打仗

就係咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞