[不起眼女主角培育法]小說GS3集中討論區

116 回覆
9 Like 5 Dislike
睇到GS3先估到佢地係一見鐘情

https://www.ptt.cc/bbs/LightNovel/M.1498579023.A.CCD.html
關於呢點我覺得呢篇分析寫得好詳細
變成了一個他不可能作為女孩子看待的女孩子,
變成了一個他絕對不可能愛上的,
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

學姐係故事一開始已經冇贏嘅機會
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦
同雪菜個三人行一樣,何等令人詛咒
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

丸戶寫到黑金2人真係好似冬馬雪菜.......
不過贏家係另有其人
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

最常見嘅講法係惠=雪菜 Eriri=冬馬
引用番戰場原巴打之前果個丸戶雙女主/親生女List先
香奈子 vs. 大村翠
里伽子 vs. 惠麻
海己 vs. 奈緒子
美都子 vs. 麻實
雪菜 vs. 和紗
惠 vs. Eriri
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

學姐似風岡 麻理
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

學姐似風岡 麻理

我都覺得學姐似麻理多d
硬係覺得丸戶對黑絲有份執著
之前d作品點都會有個女角色會著黑絲
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

學姐似風岡 麻理

我都覺得學姐似麻理多d

麻理條線,就係講春希點跨越佢對麻理憧憬
將麻理作為女性看待
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

學姐似風岡 麻理

我都覺得學姐似麻理多d

將麻理作為女性看待

將呢句入面嘅麻理轉哂做學姐
應該就係學姐線嘅內容
崇拜的偶像。”

這根本是拷問,太殘酷了

這關係太扭曲,太痛苦

不過贏家係另有其人

學姐似風岡 麻理

我都覺得學姐似麻理多d

將麻理作為女性看待

將呢句入面嘅麻理轉哂做學姐
應該就係學姐線嘅內容

麻理外強內嬌
沉左船之後日日同春希啪啪啪
甚至假期可以啪足幾日
根本係學姐寫照
真由寶寶番外篇又贏一仗
某學姐嘅異次元同位體
某學姐嘅異次元同位體

成隻game真係得佢兩個條線寫得特別有心機
其他果d角色嘅劇情都冇咩特別
推番上黎先
if線特典邊到有得睇返
if線特典邊到有得睇返

12卷果三篇if約會特典?
順序分別係電影院>購物>餐廳
三篇都好甜

電影院
https://tieba.baidu.com/p/5035611032
購物
https://tieba.baidu.com/p/5065787239
餐廳
https://tieba.baidu.com/p/5028484403
真由寶寶番外篇又贏一仗

如果最尾倫也無放飛機同惠BB去左約會
咁最尾會唔會仲會比倫也表白
真由寶寶番外篇又贏一仗

呢到真係只想同真由打氣
真由寶寶番外篇又贏一仗

呢到真係只想同真由打氣

希望佢贏

如果真係去咗約會我諗唔洗表白都得
佢兩個一開始已經拖哂手放閃
根本已經係情侶咁

根本已經係情侶咁

應該skip左表白直接kiss啦

根本已經係情侶咁

應該skip左表白直接kiss啦

其實第1卷已經爭d kiss到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞