[不起眼女主角培育法]小說GS3集中討論區

116 回覆
9 Like 5 Dislike
奶共都咁講
貼吧大神幾時開始譯呀

暫時淨係見到得2~3章譯咗
其中有2章係之前先行版已經譯好
慢慢等
唔識日文
又要等翻譯

淨係識睇少少
日本小說d日文好鬼難
LM
閱後感:
GS3叫就叫做外傳
但係內容真係正篇中嘅正篇
交代同解釋左好多野
有笑有淚有感動有黑

Btw,我會建議大家睇嗰時同跟番章數順序睇12卷同gs3。
然後放11卷放旁邊備用
睇到劇透
err覺得倫也背叛惠去佢地到係因為更加重視佢地愈睇愈唔鍾意err
睇到劇透
err覺得倫也背叛惠去佢地到係因為更加重視佢地愈睇愈唔鍾意err

有依個錯覺好正常既
幾時有得睇
LM先
學姐好慘 要對曬兩個做醜人
學姐好慘 要對曬兩個做醜人

我已經諗到一條err返身大計
首先失蹤三至四年,再編返場命運相會
父母再生癌
父母再生癌

乜禁樣好咩
父母再生癌

乜禁樣好咩

最多之後要離開日本
伊織應該會留倫也
貼吧有人翻譯緊
貼吧有人翻譯緊

https://tieba.baidu.com/p/5177635817
目前最齊 仲更新緊
貼吧有人翻譯緊

https://tieba.baidu.com/p/5177635817
目前最齊 仲更新緊

上面條link已經全部章節更新完
留名 25號先到

已經入手
拖手gs3同12卷個視覺
同12卷一齊睇有排睇 潛陣水先
拖手gs3同12卷個視覺

做下對比就知邊個拖邊個先
閱後感:
GS3叫就叫做外傳
但係內容真係正篇中嘅正篇
交代同解釋左好多野
有笑有淚有感動有黑

Btw,我會建議大家睇嗰時同跟番章數順序睇12卷同gs3。
然後放11卷放旁邊備用

d章節可以咁駁番去之前果幾本真係好正
丸戶仲好心提埋你要搵番第幾卷
Btw我會咁形容今集
前半胃藥 後半派糖
尤其最後果兩章真係解釋番好多野
諗諗下倫也呢條所謂毒撚真係扮豬食老虎深不可測
根據第九第十卷 倫也基本上8成知道ERR學姐對佢嘅感情

之後根據GS3 表姐個三選項
1 像剛才所說,是隱瞞了真相的主人公的錯。
2 其實是偷跑的摯友的錯
3 是對摯友傾心的主人公的錯

惠話三樣都有啲
對應返第七卷入面 倫也喺視聽室入面估惠嬲鳩嘅其中一個原因係ERR同倫也之間關係太好
其實倫也係講中咗

所以惠呢下黑面中間夾雜嘅情感似乎又有得探討探討下

惠話三樣都有啲
對應返第七卷入面 倫也喺視聽室入面估惠嬲鳩嘅其中一個原因係ERR同倫也之間關係太好
其實倫也係講中咗

本身呢幕小說同漫畫係講惠個反應同平時一樣咁淡定
不過依家動畫咁改又好似對應到GS3嘅講法
https://tieba.baidu.com/p/5178909742
啱啱見到已經譯好就順便放埋上黎
今次GS3嘅三篇特典都補完唔少劇情
睇埋會比較完整

惠話三樣都有啲
其實倫也係講中咗

本身呢幕小說同漫畫係講惠個反應同平時一樣咁淡定
不過依家動畫咁改又好似對應到GS3嘅講法

不管對方說什麼,都要保持平淡的態度。
就算受得了背叛,也不可以哭泣。
就算得到了回報,也不可以哭泣。
就算對方所說的完全超出了預想,也還是不可以哭泣。
不過,露出無可奈何的神情,還是可以被允許的。
如果能擠出苦笑,就能佔據優越的地位。
要是能夠用個嘲諷給予還擊,那就最棒了。

平淡又好黑面又好 丸戶都兜到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞