2017年春季日劇討論(6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
柄本佑今日出席活動時,向傳媒公佈喜訊,但就唔肯講BB出生日期同性別,柄本佑話母子平安,被問到似爸爸定似媽咪時,佢話似邊個都冇所謂,仲話BB好可愛。

柄本佑今日出席活動時,向傳媒公佈喜訊,但就唔肯講BB出生日期同性別,柄本佑話母子平安,被問到似爸爸定似媽咪時,佢話似邊個都冇所謂,仲話BB好可愛。

個樣似阿媽好d
至少細個都幾可愛

個樣似阿媽好d
至少細個都幾可愛

似叔叔

個樣似阿媽好d
至少細個都幾可愛

似叔叔

睇完第一集爸爸活 飯豐好qq但演技一言難盡

咁當然無三流模特某一幕既內心戲咁好

的確係

未睇到

今日一日就煲晒十集

我都係
好好睇

大家姐

搵唔到佢講大話果位係邊....
下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

的確係

英文都有

未睇到

今日一日就煲晒十集

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

真純

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

真純

次回預告又無講下集最終回

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

真純

Netflix Japan‏已認證帳戶 @NetflixJP 6月23日
更多
野田洋次郎主演ドラマ『100万円の女たち』最終回となる第12話、

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

真純

Netflix Japan‏已認證帳戶 @NetflixJP 6月23日
更多
野田洋次郎主演ドラマ『100万円の女たち』最終回となる第12話、

人只係玩具

好sweet好襯

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

今集

真純

更多

人只係玩具

下集玲奈唔好死呀 [/quote]
長友佑都 平愛梨
長友佑都 平愛梨

勁多藝能,足球界的人都去左
警視廳生物系預告
https://www.facebook.com/hotjpdrama/videos/1411635765559055/
咁鬼多動物
警視廳生物系預告
https://www.facebook.com/hotjpdrama/videos/1411635765559055/
咁鬼多動物

幾好呀
套貴族偵探竟然係咁完
套貴族偵探竟然係咁完

我覺得完得唔錯喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞