2017年春季日劇討論(6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
留名

官網更新+teaser trailer

官網有山P個樣

睇佢個slogan,五位主角似乎已經各奔東西。

睇番之前介紹,結衣同淺利陽介仍然係做直升機急症,toda去左婦產科、山P就繼續season 2結尾去左neurosurgery

睇過一季CB + SPECIAL, 唔覺得好睇, 只係一般, 係卡士強
都唔知點解咁紅

toda婦產科 諗起婦產科鴻鳥
新post留個便名

好gay

咩字幕組

好gay

咩字幕組

fix 不過佢用左另一個名義做
貴族偵探 8.0% (-0.4%)
上星期個集算係咁多集以黎最好睇 推理部分我都搵唔到重要位可以屌 只不過完成難度非常之高
上星期個集算係咁多集以黎最好睇 推理部分我都搵唔到重要位可以屌 只不過完成難度非常之高

生得一模一樣既人個集?

生得一模一樣既人個集?

講左蘋果批有酒味 同佢老婆冇為意 至少呢D線索說服到人
https://news.yahoo.co.jp/byline/suzukiyuji/20170618-00072258/

我排的話crisis>緊審>>>>>>>>>>>>>小巨人
https://news.yahoo.co.jp/byline/suzukiyuji/20170618-00072258/

我排的話crisis>緊審>>>>>>>>>>>>>小巨人

口味問題,日本人堅係支持呢類挑戰強權劇,正如doctor x咁以醫療劇唔係好出色,但收視好

好想幫佢啪斷個頭

好想幫佢啪斷個頭

有興趣睇呢堆女人
上戶彩去左上海

好想幫佢啪斷個頭

有興趣睇呢堆女人

見到都覺得嘈

好想幫佢啪斷個頭

有興趣睇呢堆女人

見到都覺得嘈

3個女人一個墟,呢度差唔多兩個
我要你愛
我要你愛
我要你愛
網路劇 東京吸血鬼酒店 第3集 繁中字幕 出左
上戶彩去左上海

好鍾意D人妻特別有味道......
上戶彩 滿島光 宮崎葵

好想幫佢啪斷個頭

有興趣睇呢堆女人

見到都覺得嘈

3個女人一個墟,呢度差唔多兩個

漫改?
上戶彩去左上海

上戶彩 滿島光 宮崎葵

差上戶彩未離婚
留名
仲未睇cold blue前2季
留名
仲未睇cold blue前2季

第二季好過第一季
上戶彩去左上海

上戶彩 滿島光 宮崎葵

差上戶彩未離婚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞