2017年春季日劇討論(6)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來有套咁既戲

http://intern-movie.jp/

呢套5月豬豬已經出左字幕

豬豬好多都有人放左上YOUTUBE

咁張揚法 遲早一鑊熟

有人放100次戀愛改左做明天跟咁昨天的你約會
比人屌到飛起
原來有套咁既戲

咁張揚法 遲早一鑊熟

比人屌到飛起

個套惡作劇之吻黎架喎
原來有套咁既戲

咁張揚法 遲早一鑊熟

比人屌到飛起

個套惡作劇之吻黎架喎

係咩
其實點解電影要出個週末票房 而唔係整個星期

邊有咁多廢ching會出街睇戲
其他人又要返工
可能週末同成個禮拜都係差少少
日前上戶彩跟齋藤工主演的不倫電影《午後人妻》到中國上海宣傳,結果現場排隊人潮洶湧,排隊排了100公尺長外,共5000張電影票也30秒就賣光,甚至還有黃牛票以超過原價30倍的價格轉賣(原本人民幣60元(約新台幣270元),黃牛叫價人民幣2000元(約新台幣9000元))。
日媒使用「異常人氣」報導《午後人妻》在中國的盛況空前,由於電影是由2014年的電視劇改編,但該劇明明在中國沒有上檔,等於人氣是由非法管道私下聚集而來。之前日本首相安倍晉三的夫人訪問中國北京時,問學生對日本的什麼最有興趣?學生竟回:「午後人妻!」不倫日劇竟在中國紅成這樣,讓首相夫人聽
到也頓時傻眼
同時導演爆料,其實一開始上戶彩拒演不倫,來來回回了好幾次才說服她演出;至於齋藤工則是片方的不二人選;事實上,齋藤工最近也連續被選為日本女性最想發生一夜情的對象,之前約砲對象更讚他性技高超,但射後不理。

其他人又要返工

我見晝顏三星期的週末票房都低過22年目的告白 但係累計晝顏反而多啲

其他人又要返工

我見晝顏三星期的週末票房都低過22年目的告白 但係累計晝顏反而多啲

咁可能真晝顏去睇假晝顏
邊睇邊偷食
18大河西鄉隆盛加新角色

渡邊謙 - 島津齊彬
青木崇高 - 島津久光
家入レオ - 「ずっと、ふたりで」(日曜ドラマ「愛してたって、秘密はある。」主題歌)
https://youtu.be/Q20bte0hC7c
家入レオ - 「ずっと、ふたりで」(日曜ドラマ「愛してたって、秘密はある。」主題歌)
https://youtu.be/Q20bte0hC7c

由boy變做女人而家變做仙氣女神
安藤サクラが第1子出産 柄本佑がパパに 性別は「内緒で」

我諗我面盲 遠睇似萬綺雯

傳佢同又吉直樹拍拖
不過又吉直樹話聯絡方式都唔知

呢張咁殘既

好攰

對眼同個表情都

本身佢都係西面派架啦
呢張攰到好似成日無訓過咁

就憑呢幅 已拜到佢裙下

套100萬不得了 個劇情

要睇靚女有靚女 睇身材有身材 睇故事有故事

大家姐 其實係一個好女人 娶老婆呢隻

啲網絡配信劇全部都有賣肉
百萬女人 東京吸血鬼
上季套 人渣

都無咩肉賣... 最索果件都係得內衣一幕

大家覺得係邊個寄啲邀請函

講左

未睇到

今日一日就煲晒十集

我都係
好好睇

大家姐

搵唔到佢講大話果位係邊....
下集幾時出?

有少少

就憑呢幅 已拜到佢裙下

百萬女人 東京吸血鬼
上季套 人渣

講左

未睇到

今日一日就煲晒十集

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

有少少

3人行驗眼有優惠

就憑呢幅 已拜到佢裙下

百萬女人 東京吸血鬼
上季套 人渣

講左

未睇到

今日一日就煲晒十集

我都係
好好睇

大家姐

下集幾時出?

今日出左第11集

剛剛好,今晚返屋企睇

有少少

3人行驗眼有優惠

計埋你就啱啱好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞