普京宣戰 6 :凜冬烈火續集

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
嗰六成投票唔信習會攻台嘅台仔執好行李未
一定唔駛我教㗎 散會啦返去取暖啦
睇個勢普京動真格

佢睇死歐美聯盟眼白白睇住烏克蘭秒殺
而反抗既民兵後備兵應該會直接屠
係唔想出手,但係唔出手代表放棄波羅的海3國+波蘭,敢歐盟可以直接解散(雖然本身都同聯合國一樣係冇撚用
你係香港叫啲烏克蘭人唱今天我可以做到啲咩

咪扮曬野喇
白俄早排爆發反政府示威
然後俄羅斯宣布會支持現任政府
白俄道當係政治回報 抱緊俄佬大腿先可以確保政權穩定
ww3啦好嘛
執nigel farage 口水尾
係咪諗多左 而家台灣一定係大家舞照跳歌照唱 邊撚個會睇新聞台灣最多就係不問世事既台豬
白俄係佢地隻爛頭卒 下個目標一係波蘭 一係就眼中釘土耳其
痴線 落正係面前咁濟
[突發]普京宣戰4 :導彈襲擊基輔
https://lih.kg/wgMJfmX
#472 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
俄羅斯軍車已經由多方向駛入烏克蘭
唔係 班俄軍已經一車車車緊入嚟
清醒果班
9成要食晒
俄狗睬你都有味
台仔
軍訓時間 仲不斷減少

如果美軍唔進駐 台灣應該都玩完
白俄門口狗嚟盧卡申科咪又係普京契弟
同頭先新華出個條tweet一鳩樣
總之都係世界既錯 契哥同支那就一撚定係岩既
踢波蘭出去 唔保啦唔保啦

屌你老尾
啱啱睇IG見到有人comment
Reactions from #China: Foreign Ministry spokeswoman Hua Chunying rejected a foreign journalist's description of #Russia's action as "invasion" and called on all sides to exercise restraint, a comment that has been repeated by #China over the last few days.

Chinese embassy in #Ukraine asks Chinese citizens in #Ukraine to display Chinese flags on vehicles, but didn't mention evacuation.

https://twitter.com/WilliamYang120/status/1496756385979133952?s=20&t=XyuqPD298HyeDFrHHEaxMw

古有金鐘罩,今有國旗防飛彈
冬奧個陣約埋一齊聯合軍演, 放哂俄軍入去
根本係同一堆人黎
叫佢出去幫手打俄仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞