普京宣戰 6 :凜冬烈火續集

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
人是自私的
一日唔係打到黎屋企門口
一般人都唔會理
但佢個模式成就左全世界既和平。
中國也好香港又好,都係呢但模式下既得益者
奶共狗
你令我諗起打仗game個啲農夫
OPSEC問題
即使有反擊都唔會報
長貧難顧
100蚊夠一個人食飯
但100蚊比100個人只可以食屎
沒制空打條撚咩..投降啦 免得生靈塗碳
今晚波羅的海三國
佢地應該聯軍睇住門口冇得訓
有冇讀大戰史?
當年德國輸ww1窮到窿
就係憑ww2打仗賣武器/復興國內工業etc
重振經濟

「德國派軍隊到周圍武力較弱的國家「協助穩定局勢」,配合實施德國擴大內需的計畫,然後用便宜的價格來輸入農產品和礦產品。但是增加軍隊和軍事開支又會消費掉公共開支的需要,所以納粹德國就靠著不斷建立軍隊,然後壓迫其他小國,得到更多便宜的農礦產品,再來建立更多軍隊,以此循環持續擴張經濟。」
波音
咁生產線可以用錢填出來,核心技術比較重要既
咁耐先覆到我呢句 都幾好笑
一開始就話最多俾人拉 依家就話使乜人講 你失憶??
你見幫佢推係Tony shek呢啲人渣5毛就知乜事
另外一個吹捧普京post一係成班波台假膠加5毛
打俄佬點同
21世紀步兵有刺針可以打飛機
傾完和約返去SHOW出黎個下就宣戰
俄軍傘兵空降烏克蘭影片瘋傳 真實性引質疑
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3840128

〔即時新聞/綜合報導〕俄羅斯侵略烏克蘭,開始對該國首都基輔及軍事設施展開攻擊,稍早推特上更流傳俄羅斯傘兵部隊大舉空降烏克蘭多座城市影片,不過被許多網友質疑是假影片。

俄羅斯總統普廷24日宣布在烏克蘭展開特別軍事行動,意即入侵戰爭正式登場,俄羅斯國防部此前聲稱,已對烏克蘭境內實施高精準飛彈打擊,導致烏國軍事基礎設施、防空設備、軍用機場和航空隊失去戰鬥能力。

稍早推特陸續有網友上傳不同地區拍下的影片,稱烏克蘭第二大城卡爾可夫有俄軍大規模空降,影片可見天上有大量純白降落傘鼓風飄落。

不過相關影片遭到網友戳破,這是拿以前的訓練影片來造假是俄軍空降,更有當地網友表示卡爾可夫現在是陰天,而非影片中的大晴天天氣。
食定花生睇幾時打到去波蘭
到時想唔開戰都難
比我就唔郁波羅的海三國
睇完諗起《暴政論》本書
russia 個代表真係好似一隻狗…

之前覺得黎呢 d 國際會議既人都係
照紙讀 ,d 元首台底已經決定左

但就算只係走流程,感染幾多得幾多,有呢d 組織好過咩都無

1:16:00

謝巴打
係囉 明打都冇人插手
順便食埋附近小國都得啦 cls

咁呢個世界係咁嫁啦
弱肉強食
烏克蘭唔係北約
你用咩理由 用咩原因出去手打俄羅斯?
你炸鳩人 人地又炸鳩你美國
9up就易
當你真係有權控制咁多美國軍/市民性命
你又真係會亂咁去出手幫?
歐洲一定要連線美國先叫有得對抗下
家陣咁嘅樣
突發:根據報道北約東歐成員國拉脫維亞、立陶宛、拉愛沙尼亞和波蘭已經啟動北約條款4要求北約召開緊急會議應對俄羅斯對烏克蘭入侵。
不過咁講,而家俄佬應該冇當年德國咁勁掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞