普京宣戰 6 :凜冬烈火續集

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
東風41引擎由邊度黎
波蘭傳有蘇俄時期大殺傷力武器
以為割烏東保平安
咪就係六國論講緊既野

你正常諗下烏東本身都係親俄叛軍控制緊
要操入去好易
使唔使要部署15-20萬大軍三邊圍烏雞
我反而覺得沙皇本身係想打一半烏克蘭就算
點知歐美廢過佢想像
而家先直頭劍指全烏
我唔怪老美唔出手, 問題係你唔幫手都唔洗大大聲同人講我唔幫架啦,你點打都可以
講真烏克蘭而家係咪不設防
完全冇任何反擊消息
仲削過芽菜拜姜打牙美wor
請講
普京同希特拉都係爭取緊所謂既breathing space
https://youtu.be/BHWwMzeFye0
條街仲有人行
而家唔係講緊佢身為制衡俄佬既其中一個國家但唔敢出口講話會出兵
先搞到普京完全唔撚驚話打就打咩?
而家真係出兵,條撚樣仲係度祈禱
反正都制裁
咁不如打埋成個
好似同美帝訂左幾十架f35
如果我真係精神病你應該過驚過我啦on9
不如你去google 下呢4 隻字,比反呢句野你
支持香港成立假新聞法
實力差距太大
當年韓戰都仲肯出兵幫手打 宜家啲左膠寧願救隻狗都唔救人已經唔係出於現實去考慮 係直接袖手旁觀
二戰個時
全個歐洲都冇哂啦
真係好在英國空戰個場打贏
唔係既既話德軍上埋英倫三島
美帝可能都唔想入game
Ching 上面有
最7 係自揭底牌 CLS
自古以來前蘇聯神聖不可分割既一部份
//The General Staff of the Armed Forces of Ukraine announced the destruction of 4 Russian tanks near Kharkiv.//
我記得好後期先拎返法國
佢係一早報置左先開會話打
咁一定無得打嫁

講到技術有幾重要
宜家台積電都被迫係美國設廠
等間真係"幾年後" 一個屈尾十 唔承認台灣獨立主權
咁真係痾拔甩

老實講 雖然我好撚唔鐘意支那
但係"宜家"美國形象 一落千丈 都係事實
而且好多人話2戰時 美國軍工能力有幾強
好老實講 今時今日美國科技領先係事實
但仲有冇呢個快速建造能力 真係好有疑問

成日都有種 美國將D生產工序外判哂比其他國家
宜家先'逐步'回流 佢一定調唔切D生產工序做呢D野既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞