[突發]普京宣戰5 :俄國全面入侵

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
火雞同俄國世仇,亦都一路有俾武器烏克蘭
The Battle of Drøbak Sound
北韓我驚佢未射到核彈已經被南韓滅咗
呢個真 反正唔關自己事你哋點都好 烏克蘭比人吞埋都係兩句譴責 下一步就係波蘭 我哋慢慢嚟
火雞應該唔理
搞到火雞
即係又搞到北約
睬你都傻啦 北約就係唔撚想打
咁可以點講?
普京:侵你老母 我地自己人來
cctvb:俄國奪回領土
俄佬來了我帶路
請求加入都係要等先批得烏克蘭入NATO
等到聽日真係可以出封聲明就算 因為已經打撚完
打鳩佢
Black smoke rises from a military airport in Chuguyev near Kharkiv, Ukraine.

Ukraine border guards report the first death and say Russia's ground forces have crossed into Ukraine from several directions

https://twitter.com/afp/status/1496752107562491907?s=21
南韓驚條毛咩
肥仔金仲要晚晚攬女鋸和牛 邊得閒打仗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞