會員#384468 葉舒華寶寶 開分身(新account #402312 朴彩英公主)

200 回覆
109 Like 6 Dislike
你前面兩個主語係 我同田 完全無mention寶寶
仲要講你地兩隻
無mention同任何其他人 自己睇清楚
有歧義你睇我下面quote你哋兩隻分別同寶寶嘅connection
而唔係你哋兩隻之間嘅post 就消除到啦
你睇埋我#45一樣係quote緊你同條傻閪啲圍爐
我由頭到尾都係講緊你同條傻閪 而唔係你同田姬振奮我心
你鍾意 點樣解讀係你嘅事
咩點解讀 我係講果個你先係讀者 咁梗係我個意思先係本意
anyway啦 你借啲意又推咗一頁 都算陰濕
1.你中文柒咗就認啦

2.唔係我入嚟此地無銀 係有人喺我post擺咗條link 我先特登入嚟 入嚟順便比句comment 咁都叫此地無銀的話就你自己鍾意啦 同埋我有嗰句講嗰句 我嗰句係咪事實?講句事實 咁啱嗰句事實對朴寶有利 對你冇利就都此地無銀?
佢係咁叫寶寶做寶寶 因愛成恨的癲佬
然後?
你改名果時唔記得改埋會員編號
又嚟
有呢條垃圾波台狗認證就知有料
我睇唔明可以有好多原因
你表達唔清晰 得兩個主語完全無朴寶
可以係我唔理解你所謂嘅歧異

提醒返你讀者睇唔明嘅寫嗰都有責任
你寫比自己睇定人地睇
得你先明個歧異會唔會你問題

仲有咩叫陰濕 陰濕d咩
推一頁又點唔推一頁
咪話句嘢係有歧義的話 你睇埋下面quote果兩個post根本已經理解到
似係你中文理解柒

另外你果句都唔係事實 要人哋認先捉到分身? 唔認就捉唔到?
連尼住自己後台check到架啦
咁你話你尋日開個悼念post 今日走入嚟係咪此地無銀
呢啲一定要推
推。
所以我作為作者咪引導返你正確理解句嘢
而家個問題係你解讀錯 我引導返你吖嘛
咁你句「點樣解讀係你嘅事」咪多餘咗囉
我係作者我洗乜解讀自己句嘢
隻賤閪把口咁樣 你幫手勸下佢啦 遲下真係出事係咪你負責
作者就大曬1999無人明都無問題然後一句引渡你正確
小學畢業未 加個佢字係咪好難
你地兩隻嘢同佢係咪fd
同你地兩隻嘢係咪fd 個分別明唔明

明唔明?
其實佢真膠定假膠
佢之前話唔開心就會扮五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞