林欣彤疑做小三實錄

341 回覆
25 Like 558 Dislike
幾襯,祝福
以陳家樂個樣使唔使饑不擇食
前排睇羅個訪問感覺性格幾好
思想正面同埋樂於照顧人
再睇埋而家兩個人近況同新聞
更加相信當年租樓俾女方同女方出軌單野係真
https://youtu.be/Bw1vgOPmUF4
臭到令人嘔吐
篇報道好多年前架
其實係叫撬牆腳
勝在皮膚白滑有啲包包面
拍拖嘅話 呢種平庸樣通常吃香過女神級
俾人覺得pure true平易近人 呃到好多人
斬獲可以好可觀
講還講,唔好貼圖
應該係明知自己唔靚 但又搶到手
好開心贏到返嚟
所以得手後 又試第條仔
我都記得係gordon,佢勁無辜,不嬲都覺得呢條女淫賤,成日攞抑鬱症黎博可憐扮懷才不遇,好難頂,其實周圍R L插
果然女人鬧女人係最兇狠
anton嘅回應都好on9,又中又英又唔知想表達乜
本身好欣賞anton音樂才華,又幾好樣(鼓佬嚟講),點知個人咁差
明顯gem高幾班
輕輕鬆鬆上到高潮位
Mag嗌出嚟 唱得好辛苦咁
gem原作

唱功創作超一大截
當年真心對佢好點知移情陳家樂

林欣彤(Mag)與羅孝勇(Sheldon)於《超級巨聲2》撻着後,很快展開半同居生活。去年六月,Mag因聲帶撕裂,更抑鬱加厭食症,被迫停工休養,雖然情緒問題已有好轉,但Sheldon依然花二千八百萬買下天賦海灣新愛巢,希望Mag可以在更好更舒適的環境下生活。

由於新居尚在裝修中,但Sheldon已提前搬離何文田山一號老家,每月額外花四萬元租下紅磡海灣軒服務式住宅,與Mag暫住。

羅母曾勸分手據知,Sheldon的父親羅誠英在澳洲從事物業管理,近年生意愈搞愈大,加上投資有道,身家亦隨之變得豐厚。由於Sheldon要留港發展,羅父於一一年以一千六百萬購入何文田山一號豪宅讓兒子居住,「Sheldon爸爸好少返香港,反而佢媽咪會定期返嚟探吓個仔,之前一路住响何文田山一號嘅二千呎單位,Mag都响度住,原本大家相處得唔錯,但後來Mag有抑鬱症,脾氣上落太大,成日半夜大叫大喊,Sheldon因為擔心女友亦變得鬱鬱不歡咁,羅媽媽開始對Mag有微言,仲叫過Sheldon同女友分手,Sheldon夾喺中間好無奈,不過佢真係好鍾意Mag,仲話唔會因為咁而唔愛佢,反而要好好照顧佢喎!」Sheldon身邊人說。

眼本身細
戴con/整容整L大左仲係細
然後嘴特別特別薄
化妝好關鍵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞