林欣彤疑做小三實錄

341 回覆
25 Like 558 Dislike
與2010年參加《超級巨聲2》冠軍的林欣彤(Mag)在比賽時一到傳出緋聞,後來林欣彤因情緒病一度停工,羅孝勇不離不棄照顧對方,更租屋予Mag養病。兩人關係維持3年,可惜因女方移情別戀,導致兩人分手收場

撇舊愛羅孝勇 被賤男陳家樂騙 雙失林欣彤搬返居屋

《巨聲2》之後,林欣彤(Mag)本應星途順暢,既出碟又拍戲,可惜因情緒病一度需要停工休養。

這段期間,Mag的有米男友羅孝勇一直在旁照顧,又以4萬元月租紅磡海灣軒給女友養病;不過,今年6月,Mag正式提出分手,堅決結束3年情。分手原因,原來與Mag同屬英皇的陳家樂一直出招力溝,可惜散拖1個月,Mag才發現遇上愛情騙子,再度受傷害。Mag的抑鬱至今仍未斷尾,更慘的是,23歲林欣彤要返回大埔居屋,打回原形。
林欣彤情史︳唔係第一次疑似做第三者 曾下跪求出軌前男友回心轉意

早前MIRROR成員AK(Anson Kong江㷸生)拍MV廣邀圈中歌手好友參演,點知有工作人員確診新冠肺炎,導致出現「樂壇傳播鍊」,C Allstar成員On仔、ONE PROMISE鼓手Anton等有份參與嘅都中招。亦因為咁,本身有女友嘅Anton被踢爆將病毒傳染被新歡林欣彤(Mag),由疫情爆發變成戀情揭發,而Anton亦承認正在同Mag發展,又話係同前任分開先至再有新戀情。

林欣彤情史︳唔係第一次疑似做第三者 曾下跪求出軌前男友回心轉意
入行11年嘅Mag,受訪時自認戀愛大過天。因為參加《超級巨聲》而嶄露頭角,初出道走勢強勁,但係多年來Mag因為緋聞同情緒病而窒礙發展,今次又再爆出小三疑雲,恐怕又會影響事業。

參加《巨聲》收割羅孝勇

林欣彤同羅孝勇(Sheldon)係同屆《巨聲》參加者,一齊殺入5強,因此傳出緋聞,但係當事人一概否認,直到後來各自有新戀情先至承認曾經拍拖3年。林欣彤曾經提過,喺最受情緒病困擾嗰陣,失眠夜會睇卡通片,當時男友會起身陪佢,甚至食住早餐一齊睇,有傳呢個就係Sheldon。後來羅孝勇同上年主演《梅艷芳》嘅模特兒王丹妮拍拖,對王丹妮同前男友所生嘅女視為己出,羅孝勇同王丹妮最終亦拉埋天窗。

翻撻初戀男友被動粗對待
Mag同羅孝勇分開後,曾經翻撻分手多時嘅初戀男友Ben,但係有傳Mag被Ben暴力對待,甚至試過眼角受傷,出活動要戴黑超遮住。而Mag喺ViuTV節目《吃掉前男友》講起,曾經同前度講電話時對方突然承認有外遇,雙方都講到喊晒,但係Mag當時竟然認為對錯都唔及男友重要,第二朝去到對方樓下,喺屋邨平台向男友下跪挽留。男友竟然淡然一句「我約咗人」就行咗去,照情境睇,當事人似係初戀男友喎。

林欣彤
林欣彤
補習天王疑似偷食
林欣彤2016年時曾被傳媒影到同補習天王David行街拍拖,但David亦隨即被爆同過AGA及前港姐張舒雅拍拖。Mag上電台提到,有舊愛一腳踏兩船,令自己冇端端做咗第三者,關係維持兩三個月左右之後,Mag決定退出。有傳媒估計呢位舊愛係David,但係向Mag求證嘅時候佢話唔記得呢段關係幾時發生。

天堂鳥Tyrese戀有米KOL

天堂鳥,右邊嘅係Tyrese
被稱為MK POP天團嘅天堂鳥,成員之一Tyrese歐喬鋒有傳喺2018年同林欣彤拍拖,但係後來有報導話Tyrese背住正印Mag暗溝有米KOL Pumpkin Jenn,甚至一齊去日本旅行,Mag可以話係間接被分手。不過Tyrese受訪時否認同過Mag一齊,仲話同舊愛前華姐余思霆分手後,就同咗Pumpkin Jenn一齊。而家Tyrese同Pumpkin Jenn仲訂咗婚,打算疫情過後再行婚禮。
食得鹹魚,俾陳家樂飛爆大鑊,正印數臭林欣彤係第三者

食得鹹魚,俾陳家樂飛爆大鑊,正印數臭林欣彤係第三者圖片1
27歲英皇男藝人陳家樂,12年拍電影《DIVA華麗之後》跟同門師妹林欣彤撻着,女方更被指飛甩同居男友羅孝勇,轉投師兄懷抱。

事隔2年,近日突然有一個名為「Emily-EY」的女仔,疑似係陳家樂拍拖多年的女朋友,在微博公開數臭男方,話自己受到背叛同傷害,又怒插對方畀唔到安全感,暗示有人一腳踏兩船,背住正印四圍溝女。

被指係花心賤男,陳家樂上週日(23日)承認「Emily-EY」係舊女友,「係我主動提出分開吓先,今年想專注事業!」後生仔積極工作係啱,但搞到俾前度唱通街就唔係幾好囉!

03年參加英皇新秀入行的陳家樂,出道11年依然半紅不黑,間中接拍微電影,最近亦有為香港電視拍劇,但最令人印象深刻的,應該只有兩年前同林欣彤演情侶的《DIVA華麗之後》。
食得鹹魚,俾陳家樂飛爆大鑊,正印數臭林欣彤係第三者圖片2
林欣彤唔知陳家樂有女友,仲不時將兩人私照放上網。網上圖片
食得鹹魚,俾陳家樂飛爆大鑊,正印數臭林欣彤係第三者圖片3
陳家樂同林欣彤拍《DIVA》時有激咀戲,有傳男方力追女神兩年終於得手,但一直向Mag隱瞞有個同居女友。

收埋11年女友有傳當時陳家樂力追林欣彤,更加報稱自己是單身,雖然兩人否認撻着,不過最近有一個名為「Emily-EY」的女仔在微博狂鬧陳家樂,指「你就是最有能力傷害我的人」、「我們的第一個十年,依然很難支撐,你這個沒給我安全感的人!」

據知陳家樂一出道就同Emily拍拖,現已同居,近幾年男方不時提出分手,但女方反應激動,更嗌過自殺,所以關係一直拖拉。Emily除在微博鬥爆外,早前更有自稱為Emily好友的讀者向本刊爆料,力數陳家樂係賤男,除稱:「陳生(陳家樂)一直同佢講以事業為重,叫佢唔好咁揚」,又話「上年開始林欣彤呢個第3者介入」,甚至說:「陳生一直同我朋友解釋話,利用林欣彤緋聞幫自己提高知名度。」

女友網上發功Emily微博內有不少同陳家樂的親密合照,但全部得半邊樣,或者用公仔遮面,而且所有微博已在週一問完陳家樂回應後(24日)被移除。
做咩要舉起隻手
要掂住anton?
題目都用埋申請

仲唔係申請插班讀小三
條友大陸仔嚟
唔知,不過而家就放緊暑假
7度放「暑」假
笑死
定係佢細個俾人搶男朋友依家搶翻人男朋友
好可疑
收埋11年女友有傳當時陳家樂力追林欣彤?

咁余香凝係咩
咩心態

爭仔都無眼光
真人真事
我識當年同有個同佢中一開始拍拖嘅男仔,拍到後期事業大家同居,條仔係屋企捉姦在床,仲要係同天堂鳥某成員。結果條仔比人屈家暴,全家比狗仔隊搞。
露底片呢?
男未婚女未嫁。
小你老母三
真?
小乜撚三
首先唔知佢係咪真係做第三者
不過我識人同佢好鬼似樣
佢自己有男朋友但又有出去溝仔
有冇人識睇相 呢類樣係咪水性楊花樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞