林欣彤疑做小三實錄

341 回覆
25 Like 558 Dislike
lm
個樣差好遠
等緊片收埋左姐
佢狗都唔post就冇野可以post,鼓又冇得打,無啦啦做rapper
原來呢個post咁多花生
隊band捧極都無noise
唔係今次好多人連條仔咩水都唔知
唔紅係咁

愈紅愈反
仔又柒女又柒
仲要兩個都暗星
you are mean but true
好似好好食
睇完個post始終都唔明點解mag可以食到咁多仔,仲要大部份都中上樣,我估佢出書教溝仔or兩性關係應該好賺過佢出歌

Btw多d花生please
扮可憐有一手
oncc又出文打mag
Anton舊愛借愛犬Page發功 暗指有人出手「爭取」幸福|即時新聞|繽FUN星網|on.cc東網
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220224/bkn-20220224180257500-0224_00862_001.html
nton舊愛借愛犬Page發功 暗指有人出手「爭取」幸福
02月24日(四) 18:02

歌手林欣彤(Mag)被指搶人男友,跟樂隊ONE PROMISE成員Anton暗撻,Anton則被指劈腿,狠撇拍拖7年的舊愛Christy,Christy之前曾在社交網借歌曲《殘忍》作出控訴,默認被拋離,以「偽人」疑寸爆Anton及Mag,而二人的圈中好友也睇唔過眼,大爆Mag明知Anton有女友,依然主動黐埋去,Mag盛傳將露底褲邊及股罅相傳畀Anton作色誘。

事件沉靜幾日,Christy昨晚(23日)疑借昔日跟Anton為愛犬Captain成立的專屬網頁,數臭Anton,先指網頁是由4人做Admin,以往有定期上載最新片段,但最近方式有改變:「媽媽會不定期upload我最新嘅相或片畀大家睇,絕對係最新最真實嘅我,唔係舊相嚟㗎!因為媽媽唔會用舊相扮新相,更加唔會拎人哋影嘅相扮自己影。」

接住再爆一件突發事:「先一晚突然網頁被人惡意破壞同刪改密碼,搞到入唔到去,仲有Post被人Delete咗!嗰刻真係好驚,好驚以後都再冇機會同鍾意我嘅大家溝通。」幸好最終救得番網頁,又稱密碼都只係得兩個人知,作惡死呼之欲出:「……曾經媽媽為咗一個人放低原本嘅生活,全心全意去幫人打理人哋嘅生活同工作大小事情,依家媽媽諗番都唔開心,因為覺得自己好蠢。不過依家媽媽自由啦,以後全心全意只係愛我Captain一個……曾經亦有某位好鍾意『怎麼可以吃兔兔』嘅偽人話過好羨慕人哋同媽媽可以相愛咁多年,可能就係因為太羨慕,羨慕到要出手『爭取』幸福。不過媽媽依家唔要啦,送咗畀你,因為媽媽唔識『怎麼可以吃兔兔』,自愛女人最好命!我呢隻『開心單親狗』絕對『單親不孤單』!#領養不棄養」文中Captain為媽媽Christy發聲,擺明意有所指,再次親證戀情遭「第三者」介入而被分手。
佢好似咁耐都冇乜好嘅新聞出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞