(最meat暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(122) 我們懷念她

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=r-vvWathtmw
有冇大佬可以解釋下佢做咩
入得火建都唔係咩好人…

Kson與獨角獸
佢上星期砌完唔post
仲要好死唔死perfect unicorn係綠色
又揀今日post真係明眼都知佢想講咩
講經咩
同佢最好朋友既peko仲有日日撲埋去話要結婚嘅船長都冇出過聲啦
都係得兩個可能嘅啫
一係公司落order唔准講當冇事發生
一係就所有嘢都係一場戲,女人嘅友誼就係咁樣,有啲咩事幾好朋友都可以切割

睇你個人想信邊樣嘅啫,反正都唔會有答案
座長係好人黎 佢成日心理輔導nene同菈米
星街自己有自己忙唔多理其他八卦
係35同火特別惹麻煩啫
我相信友誼只係一場戲了
那個

Cover篇聲明唔係話傾緊點做?
五日傾完未
有答案 2號 我之前已講過女人對友情嘅概念非常薄弱 全世界都係 亞洲更嚴重
男女唔會有純友誼 女女更加唔可能有
Expect Cover做嘢
聲援緊
不如諗下聽朝食乜早餐
可能上邊慣手勢

不停Ban人橋點拆,所以棟咗響度
懂的都懂但唔可以講太多
期待一波王者回歸
而呢個王者是誰
我不能多講
[找數真蝶蝶]如果香港單日新增多過2000宗確診,蝶蝶就抄曬全部留名user嘅名
https://lih.kg/2894402

表揚蝶巴
找數真漢子
但真漢子還真漢子 我寧願輸都唔會叫啲咁Gay嘅名
你好 蝶巴
火我明呀
35都算惹麻煩咩
根據幾條友出事嘅時候 35都喺現場
露亦唔例外
而同佢collab過嘅人通常都會出現各種問題 例如星街便秘 狗身體極差 兔爆左自己啲戀愛史爭啲逼死佢啲獨角獸…
佢真係holo衰神黎 未必係佢主動惹麻煩 但麻煩自然會去搵佢啲拍檔
係呀 唔係你以為啲痾屎圖點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞