(最meat暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(122) 我們懷念她

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
露都未必走啦
牙希都未走 露走乜鳩
Thanks for the memory but its time to say goodbye uruha
佢唔鍾意呢d大時大節守規矩係人都知
btw佢諗好多project比人bam
其實完全冇必要咁做
理想d睇 佢都係想服務班fans
比較兔同潤姐
邊個講得死一定會走
just討論
https://youtu.be/J3f4w41mBc0

兔仲有17日就走
有10%-20%剩到跟進SC做真愛粉都屌打大部份個人勢了
反正佢本身都鍾意做獨腳戲
可能D人都係想食花生多
佢條test片我見都有1/3 dislike 真係出嚟撈應該..
牙叉果晚收咁多sc咪醬嬲到即刻跳出嚟話自己先係永世一
小氣到牙⋯咁都要同後輩計較
呢啲咁嘅閪女人點會咁易放棄而家個地位
所以畢業是不可能的啦
呢次事件走左班To收入少左?
唔緊要 姨姨我而家出動埋真人等你地班毒撚課兩份
練蠱練咗咁耐 一走就白費心機 前功盡廢
你指全部舊人定全部人
google chrome 裝plugin
https://returnyoutubedislike.com/
不過好似話唔係太準 個dislike數只係計出黎
不過計出黎都有1/3 如果係之前D真實dislike數就
我覺得畢業就唔會講到明畢
但係一定會掛住個朵係到 無限期休止
我唔信佢或cover會敢比佢再用潤皮開台
應該會好似龍當初咁冷暴力處理
之後等咪醬受唔住話畢業 又可以再呃多筆
邊可能帶唔走 睇下肥希自己露樣直播同接仲高過佢打死人槍
holo個神主牌大到 三角形出道一日已經可以直播穩定5 6千同接
想咪醬知難而退有啲難 佢咁撚唔要臉
唔只計出黎 所有裝左呢個app既人比既dislike 佢都會計埋
掉轉咗 如果佢係唔撚要臉就一早番咗黎開台當冇事繼續呃人錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞