(最meat暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火有幾仆街(122) 我們懷念她

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
屌那星全民檢測但係又要繼續開工
玩死人?
都玩左咁多日 你而家先問
嘿嘿BINGO答對了
政府就是白爛
on9到我開工開到夜晚出去排咁咪要排天光?
抄cover
之前強檢咪又係唔檢就犯法 但係又截你龍
弱智到傻
https://www.youtube.com/watch?v=fGnwsd9cM-4
勁撚過咩星街35 cover啦
始終唔敢封城 商家大曬
我覺得問題係依家話佢地同居/交際嘅證據真係好薄弱
起初見爆到9800果件事咁,心諗有咩勁野睇
點知個尻幾星期了,莫講床照,合照都無張,淨得個暱稱dc message+常用顏文字、一堆同款碗碟相(仲要D相雙方po嘅日期相距一年),成件事個證據真係太薄弱。仲要無咩實際新料,所以我先上水問下點解件事講到咁耐

利申: 馬夫anti,幾年前已經好憎佢比人揸住睪丸咁嘅唱腔。
Cover冇IT?

星街壞電腦要自己開台叫救命
叫k寶過去幫手…
因為大家(呢個post既人)其實暗地裏都想食花生最好越大越好
畢業炸箱
最近又冇其他花生食 呢到獨角獸又多
唔討論阿潤又會變左拷打35同阿火
Discord出嚟回應未 咁大件事可以全身而退
彩虹社好多寶
https://youtu.be/InDkQ8_u120
呢個企劃小癲
會唔會有露
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞