仲有幾日考天光道 肥左兩次永考街

104 回覆
0 Like 3 Dislike
巴打排期咁快?

我重未過7日工作天
肥埋今次就唔好再考喇
呢個世界總係有人唔適合揸車
無謂到時累己累人
巴打排期咁快?

我重未過7日工作天

問我?我俾錢人搶
天光道轉右真係要小心黃格,睇唔到前面燈位塞,我差小小就掂到,我閒日考1550
好緊張 已經肥佬左兩次永考街。 第一次肥左泊位,所以路試就hea揸,因為唸住反正都肥咗泊位。第二次衰接近物體,但泊位合格。準備考第三次!好大心理壓力

天光道路程比永孝街短好多。好似易小小。。

各位師兄有冇啲建議比小弟。對於考車技巧同天光道試場

巴打過程同我一樣,我都考左三次

有朋友話考三次都肥佬同一take pass嘅機會率係一樣
考1535是咪可以準備定510

我唸應該未放學掛 d小學生 多數放4點幾
考過天光肥左
果日斜路起步條路左邊泊曬車接放學
得番燈位前個半車位無人泊

師兄你行咩路線

轉右呀

聽講右路係天堂喎。亞皆老街 我其實覺得左右都差不多。 只係左線多斜波同路窄小小
巴打排期咁快?

我重未過7日工作天

唔快啦 我5月考肥左 7月先再考 考路線今次
考咩都係
你識,你知道的東西,都要做得明顯d ,俾考官見到
好緊張 已經肥佬左兩次永考街。 第一次肥左泊位,所以路試就hea揸,因為唸住反正都肥咗泊位。第二次衰接近物體,但泊位合格。準備考第三次!好大心理壓力

天光道路程比永孝街短好多。好似易小小。。

各位師兄有冇啲建議比小弟。對於考車技巧同天光道試場

巴打過程同我一樣,我都考左三次

有朋友話考三次都肥佬同一take pass嘅機會率係一樣

哈哈 但成日都有個心理陰影 覺得如果今次都唔得就唔想做人
考咩都係
你識,你知道的東西,都要做得明顯d ,俾考官見到

我揸車係意識方面望鏡 都完全唔擔心。係擔心係控制架車控制得唔好 又突然之間雞手鴨腳😭😭😭
搵人排,一般幾錢?

$300/1期?
天光道成功 加油
俾心機
肥左?
Next 1137
永考都可以肥

不過有幾次幫學神單擋的士佬

希望會見到你
我星期五先考。11點考。希望自己醒醒定啦

我上禮拜都係天光道,右線

上大斜路因為讓救護車過線有死火+小溜後
冷靜處理完開返車
最後都搞掂

冷靜處理完開返車
最後都搞掂

恭喜你呀師兄! 俾我如果死咗火我一定騰晒雞😂 你第一次考?
袋定3個月內住址證明 同 錢啦
上年八月第一次天光道肥咗
第二次十一月考永孝就 pass 咗

冷靜處理完開返車
最後都搞掂

係Tri-take

第一次 澤安 黃雨
第二次 永孝 考緊嗰陣紅雨轉黑雨

冷靜處理完開返車
最後都搞掂

係Tri-take

第一次 澤安 黃雨
第二次 永孝 考緊嗰陣紅雨轉黑雨

其實我都好驚我考嗰時會落大雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞