仲有幾日考天光道 肥左兩次永考街

104 回覆
0 Like 3 Dislike
想問下各位報快期嘅巴打:

1. 如果上網搵其他人報,想問你俾左d期佢,佢就會幫你登記想要嘅日期?(如果報左想改,果個人只係收一次錢定兩次?)

2. 小弟係九龍區fail,是咪最好都報返九龍區?

3. 輕貨重考快期完全無位,今朝特登0730睇,refresh 15分鐘都無 ; 是咪打電話book好d?
集氣🙏🏻聽日考

1. 如果上網搵其他人報,想問你俾左d期佢,佢就會幫你登記想要嘅日期?(如果報左想改,果個人只係收一次錢定兩次?)

3. 輕貨重考快期完全無位,今朝特登0730睇,refresh 15分鐘都無 ; 是咪打電話book好d?

1. 點解唔自己上網報?
都係夠時間就 07:15 捕住, 07:30 就reg
頭10分鐘基本上都知有無,唔得就第二日再做

2. 方便自己啦,唔通你住港島,又要考九龍咩

3. 我排左兩次快期,兩次都係一早起身就有.....都係嗰句,07:30就要入去啦

1. 點解唔自己上網報?
都係夠時間就 07:15 捕住, 07:30 就reg
頭10分鐘基本上都知有無,唔得就第二日再做

2. 方便自己啦,唔通你住港島,又要考九龍咩

3. 我排左兩次快期,兩次都係一早起身就有.....都係嗰句,07:30就要入去啦

多謝解答

今朝第一日試,無位;
聽日再黎
集氣🙏🏻聽日考

加油, 唔好太緊張
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做
我十一月考 天光
BTW你個名同我個名

學車學成點?師兄

未開始 早排唔見銀包 冇左張牌

你0725去天文台開網上時鐘
再去快期果到 一多0730:00 就禁入去
一入去見到有係就努confirm 遲一秒都無
如果0730一入無位 就改日再來
我禁左1星期先有位
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

一跟行左線 如果右線cut入
放慢車速 千期唔好快 慢慢就pass到
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

師傅教落:車慢

我考試時過灣都慢到得幾km/h
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

你吊極力子過灣
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

你吊極力子過灣

以前天光道舊考線係要一波過灣
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

你吊極力子過灣

舊線係咪公主道
依家放返出黎應該死9成
果時學聽師父講話要佢自己轉得100%靚都未必得
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

你吊極力子過灣

舊線係咪公主道
依家放返出黎應該死9成
果時學聽師父講話要佢自己轉得100%靚都未必得

係,吊得唔純熟的話
真係入番一波過就最好
其實亞街老街線第一個左灣都好急
如果唔係起步轉既話都好易會西左出右邊,咁就轉灣位置不正確
今日考既巴打加油
十月考忠義 第二次嘗試
第三次 考 都係抄。。 我唔再考啦 唔想害人。我哩d垃圾
天光道轉右就易

之前考
靠背龍道果邊唔知咩事大塞車
果陣又就收工
成個鐘全部人都轉右考
今次又衰乜?

利申:忠考街2 take pass

錯咩?

左定右線
其實天光道丙部幾好考
好短好快返試場
我果次考7分鐘左右就返到

好事黎
一事無成.....
有咩注意地方
兩線轉一線應該點做

你吊極力子過灣

二波,踩break慢到死火邊界
重考抽中油塘
有無師兄有心得教下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞