To:屯門史迪仔

183 回覆
213 Like 4 Dislike
佢最近成日出現係現時點
我知佢住邊
住左屯門廿二年,平時得閒都會行下屯市華都同置樂,好彩冇接觸過佢
cosplay event 成日見到佢架啦
最慘係佢見到名牌 一見到就大聲嗌我同啲同事 雖然有陣時同佢傾一兩句係ok嘅 但係每次都走入黎借錢
十幾年前佢有另一個名叫飛機仔
成日渣住架飛機模型喺美食廣場玩
中學讀譚李麗芬
不過我已經好多年無見過佢啦
以前佢試過追住我同學
佢有時有個老母陪住佢
佢癲咗好多年了 有時覺得佢好可憐
但諗諗吓 其實佢咁樣先係最幸福
瘋瘋癲癲咁樣就過一世
佢愈老愈唔正常
我小學果陣, 都係見到佢當街拎住架飛機向人介紹
ON9仔咁

其實佢宜家幾歲

三十掛

廿尾咋
都唔明點解冇人用正當防衛打撚柒條弱智

佢咁多年嚟比人執過無數劑啦
只係佢唔怕啫

只係佢唔怕啫

佢可能比人執到殘廢都會繼續癲落去
你做邊間
係咪朗豪坊

只係佢唔怕啫

佢可能比人執到殘廢都會繼續癲落去

渣住拐杖 推住輪椅咁出嚟騷擾人
佢上次比個阿叔一腳伸佢落扶手電梯 頭破血流
然後包住頭繼續出動
係咪朗豪坊

自膠左 原來屯市
但佢係朗豪坊都有捉住啲sales傾計
以為樓豬係做華都格仔舖啲mk妹添
之前望過佢一眼比佢屌老母
兩三日前先見過
每次都望一眼就算,怕對佢對望
因為以為見過佢當街屌人望佢,又大叫,好撚痴線

試過有人撞到佢無講sorry 佢大大聲屌尻人 成條街都聽到 撞到佢呀媽仲大件事 追住你嚟鬧

基本禮貌 抵屌啦
兩三日前先見過
每次都望一眼就算,怕對佢對望
因為以為見過佢當街屌人望佢,又大叫,好撚痴線

試過有人撞到佢無講sorry 佢大大聲屌尻人 成條街都聽到 撞到佢呀媽仲大件事 追住你嚟鬧

基本禮貌 抵屌啦

最撚慘係冇望佢 冇撞佢 無視佢都追住你嚟屌
我連去迪士尼都撞到佢
但佢去啲陌生地方又好似正正常常咁

之前行屯市同佢對左一下眼 無為意
點知佢偷偷地追上黎我同我fd後面
係兩個頭之間貼實望住我地
嚇撚到跑走 俾佢追左九條街
好記得之前facebook睇到有篇文係講佢
話佢咩有病好慘 其實佢對人好有禮貌好友善 希望大家唔好再鬧佢屌佢
我屌你老味呢條撚樣邊忽對人友善 親身試過好地地同佢迎面行過 望左佢一眼 佢即刻大叫:信唔信我用𠝹刀割你
x10次 點解呢d傻鳩唔會比人捉入小欖

佢一時時㗎 心情唔好就周街屌人

屯門人表示行過一定擰開唔望佢 試對望兩秒俾佢屌
從來未同過我講野
係咪朗豪坊

自膠左 原來屯市
但佢係朗豪坊都有捉住啲sales傾計

佢近呢幾年有出下旺角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞