To:屯門史迪仔

183 回覆
213 Like 4 Dislike
樓主做豐澤
邊到?我間中都會見到,不過近呢幾年好少見到
唔識反抗?

你會唔會返返下工走撚左去 都話係鋪

控到勁埋都唔識推開佢
真係無得救 唔怪得佢可以煩你兩次
你一日唔反抗令佢驚你 佢只會繼續

有推開 有反抗 但佢會繼續
邊到?我間中都會見到,不過近呢幾年好少見到

屯市
巴打做Croatini?
琴晚目擊到個情況

唔係
佢同吉之島嘅同事都好似好熟咁
唔識反抗?

你會唔會返返下工走撚左去 都話係鋪

控到勁埋都唔識推開佢
真係無得救 唔怪得佢可以煩你兩次
你一日唔反抗令佢驚你 佢只會繼續

有推開 有反抗 但佢會繼續

搵幫手
咩事
兩三日前先見過
每次都望一眼就算,怕對佢對望
因為以為見過佢當街屌人望佢,又大叫,好撚痴線
兩三日前先見過
每次都望一眼就算,怕對佢對望
因為以為見過佢當街屌人望佢,又大叫,好撚痴線

試過有人撞到佢無講sorry 佢大大聲屌尻人 成條街都聽到 撞到佢呀媽仲大件事 追住你嚟鬧
之前佢俾人推落扶手電梯
仲入埋院 成個屯門好生活專頁啲人都嘲笑佢
絲打睇下Ben Afflick套The Accountant啦,話唔定人地夜晚做大數學家
之前佢俾人推落扶手電梯

之前佢俾人推落扶手電梯

有冇人講下邊位係史迪仔 個個都識咁款
點解咁撚癡線都唔使入青山
有冇人講下邊位係史迪仔 個個都識咁款

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20120122/16006793
點解無人捉佢入青山
邊間?想同絲打傾計

利申:厹
好記得之前facebook睇到有篇文係講佢
話佢咩有病好慘 其實佢對人好有禮貌好友善 希望大家唔好再鬧佢屌佢
我屌你老味呢條撚樣邊忽對人友善 親身試過好地地同佢迎面行過 望左佢一眼 佢即刻大叫:信唔信我用𠝹刀割你
x10次 點解呢d傻鳩唔會比人捉入小欖
佢愈老愈唔正常
我小學果陣, 都係見到佢當街拎住架飛機向人介紹
ON9仔咁
好記得之前facebook睇到有篇文係講佢
話佢咩有病好慘 其實佢對人好有禮貌好友善 希望大家唔好再鬧佢屌佢
我屌你老味呢條撚樣邊忽對人友善 親身試過好地地同佢迎面行過 望左佢一眼 佢即刻大叫:信唔信我用𠝹刀割你
x10次 點解呢d傻鳩唔會比人捉入小欖

佢一時時㗎 心情唔好就周街屌人
佢愈老愈唔正常
我小學果陣, 都係見到佢當街拎住架飛機向人介紹
ON9仔咁

其實佢宜家幾歲
佢依家咁大膽既
以前見成班細路追住佢黎打
佢都唔敢還手淨係走
佢有冇對你郁手郁腳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞