To:屯門史迪仔

183 回覆
213 Like 4 Dislike
其實我唔想同你傾計,可唔可以唔好成日懶熟企係間鋪到同我講嘢 我走又唔係 唔走又唔係 啲人見到你同我講嘢 都唔撚幫襯啦 唔撚同你say返 hi又大大聲屌尻人 其實每次都想扮睇你唔到 做乜尻又行入間鋪呀!已經好撚細啦間鋪
同埋每次見面你都有新招 一係控到勁埋咁迫係牆角講嘢 一係拎每晚陪你瞓嘅史迪仔公仔強吻我個嘴 你知唔知我心理有陰影呀!我用消毒藥水抹撚到個咀甩皮呀 想切撚左個嘴呀仆街!!!仲要話聽日再嚟搵你 好熟呀宜家? 搵你老尾
其實我覺得你傻唔曬 唔好再搞尻我啦好無 想抽水搵第二個啦 你老母比狗屌呀!!!
絲打公開地址就會有班狗公變態佬係你鋪頭互相抵抗
我成日見到佢同鋪頭職員傾計,仲以為真係friend黎
絲打公開地址就會有班狗公變態佬係你鋪頭互相抵抗

佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

唔撚知就收皮啦 個撚個佢都會咁聊㗎 懶醒威啲你咪繼續囉 你老母都比埋狗屌呀
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

唔撚知就收皮啦 個撚個佢都會咁聊㗎 懶醒威啲你咪繼續囉 你老母都比埋狗屌呀

我又唔信個撚個佢都會咀啦
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

之前條友比mk仔打
上次見到佢係Bose隔離同個女sales傾計
見到個sales完全唔想理佢
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

你當人弱智時
你先係弱智
條友醒撚過你呀
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

你當人弱智時
你先係弱智
條友醒撚過你呀

所以我支持樓豬智商
一直覺得史迪仔無睇錯人
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

之前條友比mk仔打

我祝佢比人打撚死
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

你當人弱智時
你先係弱智
條友醒撚過你呀

所以我支持樓豬智商
一直覺得史迪仔無睇錯人

他朝君體也相同
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

你當人弱智時
你先係弱智
條友醒撚過你呀

所以我支持樓豬智商
一直覺得史迪仔無睇錯人

你好撚on9
祝你老母俾史迪仔屌
佢當得你係fd
你既智商都咁上下啦
笑什麼

你當人弱智時
你先係弱智
條友醒撚過你呀

所以我支持樓豬智商
一直覺得史迪仔無睇錯人

你好撚on9
祝你老母俾史迪仔屌

又屈
Btw 🤔 綜上所述 史迪仔係狗

知你曲線架啦
其實我唔想同你傾計,可唔可以唔好成日懶熟企係間鋪到同我講嘢 我走又唔係 唔走又唔係 啲人見到你同我講嘢 都唔撚幫襯啦 唔撚同你say返 hi又大大聲屌尻人 其實每次都想扮睇你唔到 做乜尻又行入間鋪呀!已經好撚細啦間鋪
同埋每次見面你都有新招 一係控到勁埋咁迫係牆角講嘢 一係拎每晚陪你瞓嘅史迪仔公仔強吻我個嘴 你知唔知我心理有陰影呀!我用消毒藥水抹撚到個咀甩皮呀 想切撚左個嘴呀仆街!!!仲要話聽日再嚟搵你 好熟呀宜家? 搵你老尾
其實我覺得你傻唔曬 唔好再搞尻我啦好無 想抽水搵第二個啦 你老母比狗屌呀!!!

Mk既時候 我同班Fd走去撩佢皮
跟住無啦啦見到佢拎住疑似'界'刀嘅嘢走過來我哋到
成班friend喺度大叫 跟住一齊跑走 點知再撞到見到佢嘅時候原來係把梳嚟嘅
唔識反抗?

Mk既時候 我同班Fd走去撩佢皮
跟住無啦啦見到佢拎住疑似'界'刀嘅嘢走過來我哋到
成班friend喺度大叫 跟住一齊跑走 點知再撞到見到佢嘅時候原來係把梳嚟嘅

但之前有人見過真係帶過𠝹刀出街
唔識反抗?

你會唔會返返下工走撚左去 都話係鋪
唔識反抗?

下次報京啦
條on9仔擺明食住你
條友仲係屯門市中心出沒?
陪訓公仔夾過大脾再夢遺
唔識反抗?

控到勁埋都唔識推開佢
真係無得救 唔怪得佢可以煩你兩次
你一日唔反抗令佢驚你 佢只會繼續
巴打做Croatini?
琴晚目擊到個情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞