[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 7

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
有廣州都唔會有香港
亞洲我估星加坡、日本、俄羅斯、印度各一,上海北京各一

馬拉、越南、泰國、香港呢啲有位剩先放啦
唔會啦
以老豆重視AM牌子計
應該全力推圖做WDC
點解你哋會覺得AM今年有得鬥
嚟緊話係qualifying最快計pole position
但係究竟會係排位賽pole決定正賽頭位
定係sprint race贏果個做正賽頭位
Qualifying Sprint Race
我諗跟Sprint
應該都係Sprint race贏嗰個做正賽頭位
但係攞pole個title由上年星期六sprint race決定變做今年星期五qualifying 決定
咁樣改好似係純粹for statistical reasons
上年個speed king award
睇翻片就肝火都起撚埋dklm, 快撚d死去烏克蘭做軍妓啦冚家產
Change of official session name from Sprint Qualifying to Sprint

Awarding Pole Position for the Grand Prix to the fastest driver in Qualifying on Friday
都幾撚on9 為咗keep返pole個記錄
所以純粹改返星期5排位最快果個叫pole
但實際正賽pole起步果個未必係佢
自己隊走埋自己career
因為未開季所以大家都可以無限幻想
就同上年之前每年都望咸會輸一樣
Ea sports
真係驚
點overreact
呢條友唔屌唔撚痛快
送埋老婆細唔比人,一手一腳做就今日既世界冠軍,比其他反咸既人都行得前
車隊位、女、 engineer,簡單係反咸大元帥
依家似係星期六結果唔影響星期日
正賽照跟星期五排位
咁咪幾好
為左果少少分同你博咩
個個都留力既sprint 無咩好睇
用2021車計咁隨時仲悶,變真巡遊。
又未必嘅
可能啲中下游會睇下可唔可以好似大頭咁偷雞上嚟頂
睇返個statement, 佢執走左qualifying 隻字但又講d唔講d, 剩係講pole 俾星期五Q最快果個但又唔講P2-P20,好撚亂

Change of official session name from Sprint Qualifying to Sprint

Awarding Pole Position for the Grand Prix to the fastest driver in Qualifying on Friday
Ig live 有 albon, 岩岩佢話會揸車喎
即係今日 launch 加 shakedown
但佢話個面超凍,好似落緊少少雪
steering 上面有晒顯示,唔使用口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞