[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 7

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
卡㙮爾站氣架車真係一個謎

但和牛係因為頭盔visor塊膠片搣出嚟之後唔好彩黐咗係尾翼度
搞到乜都亂晒籠兼燒軚,要早早入pit
之後果佢果pace其實又唔係好差,但真係唔好彩
問題係紅胎重油起步 諗住起步搶位

但係食胎好嚴重 其他隊可以紅胎行20個圈 AT 8個圈左右已經唔掂跌晒pacing

入pit時機又錯 跌晒位先入pit
Car Launch Date (Time in GMT +8):
Red Bull: 10/020000
Alpine: 21/02
Alfa Romeo: 27/02
Horner 估計今年嘅研發速度會令架車場場都唔同

‘RB18 will never run in the same configuration twice’
https://www.planetf1.com/news/prototype-rb18-will-never-run-in-the-same-configuration-twice/

F1 會設立模擬器中心,期望擴張去世界各地30個城市
用rF2 唔用F1, codies 慘被拋棄

Formula 1 to launch new simulation experience centres
https://www.motorsport.com/f1/news/f1-new-simulation-experience-centres/8171110/
好假喎
打機畫面咁
希望有香港
一早應該放棄F1 game啦
做sim/esports真係應該用返啲sim apps (AC/rf2/Raceroom etc.)唔係用game做
如果今年真係AM 架車掂

唐子同廢圖內鬥爭冠

Stroll 22, Stroll 23, Stroll 24
Stroll: Hahaha….
我覺得stroll最多只會係webber個隻級數,有威脅,但唔會有足夠實力challenge圖
ea慘變condom先岩
ea上年先洗錢買返嚟
EA只會令到隻game變做一隻課金game,上唔到專業領域
EA D驚真係For 下Fun 算
應該都係發夢就有份
叫爸爸熄廢圖架車得
魚雷係咪終於睇化啦

幾隻灣內隊尾兩次喎
完全無諗過剎車,果時live睇到眼都突埋
攞返出嚟分析
https://youtu.be/Trf8YOGne-o
Horner 咁講 EA 隨時每一站都出 DLC
都唔洗分咁滯
擺明直隊無收過油
唔係叫魚雷叫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞