[I/A] World Flipper 日版 (248) 14/2 復活!情人節限&劇情活動 新協力 新活動 新養成

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今日真係研究左成日先理解到咩嚟
好似好多新野玩咁好似好正
但係要不停洗技 會唔會太煩 萬一第時抄隊 每一隊同一隻角色 但要唔同技 成件事咪好戇鳩
另外比個最基本嘅建議大家,單純刷輸出類被動,用金/銀石就算,因為輸出嘅%數低少少影響好有限

彩石建議留返刷25%叉電,假如你有興趣組呢類隊嘅話
因為叉電係一定要3星數值先有用,唔係25%嘅話基本同無用差唔多,彩石可以穩定刷3星就少一樣野roll
金銀石刷25%好痛苦下刷到叉電但得17.5%都係收皮
有可能架
不過暫時影響比較大都係叉電,其他個作用未大到一換隊就要再洗過招技不過有待研究啦
同埋都要睇下營運出啲咩關,起碼到依家為止呢個system個意義唔算大,叫做多少少野玩同可以變咁,未去到一定要刷
有冇懶人包我而家連最基本要升啲咩同埋點樣升都唔知好似真係完全冇晒方向咁
啱啱我試吓整禮銃 諗住洗技傷出嚟點知洗極都洗唔到好似洗咗十幾粒
暗真係唔洗諗對軸
PAD洗超覺有時1/5 都嫌煩
而且近乎係無限資源洗

彈珠用嘅資源有少少誇張
最基本其實係唔使升
呢啲野都係要用果陣再升都唔遲
其實最現實嘅做法都係唔刷,暫時根本無咩必要刷

你話踢左水碳禮黑果啲之後係咪真係勁好多?
其實我覺得唔算差太遠協力可以做下第一咁

呢個system消耗咁高,換嚟嘅野其實無咩謂

暫時睇最大作用係令到雷nigga可以穩定秒地獄雷
呢個真心爽,雖然一般打分幾鐘其實都唔係咩大問題
都係個句,好在無Ta
有就淨係試隊都死
淨係酒店同藥廠先上到網 一出街偏到器係某d點都收唔到
再出ta 真係抄隊狗末日
246抽

又一井
尋日井左

感謝課長
咁快啲玩返
但係佢del咗ac
買過
開過咪得,再唔係買我嗰個
一起身變左25%charge既天下有無水隊25charge好介紹?
未做完功課扮唔見
COMBAT DIVER活動修正完成, 將推出Ver.1.461.0 APP 版本
MAINTENANCE 狀態嘅鎖定預計會係16號1200解除
請各位留意STORE 更新

由開活動嘅報酬填補會係之後嘅日常任入面補返比大家 開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞