[I/A] World Flipper 日版 (248) 14/2 復活!情人節限&劇情活動 新協力 新活動 新養成

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新暗boss友房999體自入

我又唔覺得可以咁講喎,好似雷nigga佢勁係因為二版,只不過ex boost 將佢本身做唔到嘅嘢變成可能做得到 aka 誇屬
個人認為新system令所有屬嘅技傷隊更加無得取代
營運撚狗pf直擊萬歲
技傷本身就冇嘢取代到
今次新共鬥有PF試煉技傷秒唔到已經算係咁
黑羊會上人身然後讀心講人地啲感受,戀愛嘅秘密果啲
粉毛比佢上身就係咁講話自己好想要アルク,幾咁激烈熱情咁渴求佢etc

但stella同呢啲野無緣,所以隻黑羊上完佢身之後沉默左一秒就走左
快啲上書啦
咁又無可能,數值2板都高唔少啦,而且2板好多時候係講緊啲功能性,回轉、弱體乘區果類野

ex被動全部都係就咁數值詞條,同2板其實無得比
不過佢就咁數值有個好處就係限制少,相對易用,但論提升一定係2板大
呢兩日會補第一輪,第二輪未講,營運做野出名慢
臨境域真係走數走到傻左,都成2個禮拜
果個係pick up shop嚟,青女王果類,不嬲一完就消失,好濕鳩
但好多二板都係加下攻刃技刃充下能。分分鐘詞綴加得重多。
你自己洗幾次就會知道,真係有可能洗極都係PF詞條
技傷,攻擊力果d數值本身就好高,ex 再加應該好稀釋(好似係)
應該走數鳥
唔會啦,詞綴攻buff最多30%,技傷最多40%,仲要最多2選1,唔可能重複有晒兩個

誇少少拎龍拳、無音果啲嚟
龍拳55%攻/55%攻/75%技傷
無音35%攻/60%技傷/60%技傷

點比
而且兩樣野無沖突,ex又要100lv先升得,又唔使用1、2板料,結論係全部都要滿
我以為開始對阿碌咕有啲家人情感添
Ex 數值一覽

Ex被動一覽
純考慮頂配嘅提升
數值嘅話輸出位就兩個50白值,夾埋加62.5 ATK

然後刷兩個30%攻/40%技傷,隊友4隻刷12%全體攻/15%技傷,夾埋108%攻/140%技傷

被動B垃圾唔使點理
btw 10% buff效果持續時間都話有啲用,貫通同浮遊加3%真係做乜鳩
用限女王12秒浮遊嚟計,3%即係延長左0.36秒,多撚謝晒
漏左d 料未換
已經諗到有一定要刷被動b 技能最大值既可能性
仲有可能要刷c開藍條
自膠
7.5%藍條應該都唔錯,尤其依家比較多自帶100%叉電,基本都有突
不過真係要對特定軸先有用,而且唔知會唔會令其他隊亂軸,初步都係唔刷藍條比較好
活動協力又係zeta秒住打,有意思咩同上個活動打落無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞