[I/A] World Flipper 日版 (248) 14/2 復活!情人節限&劇情活動 新協力 新活動 新養成

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
請問隻新暗要打主線打到邊先開?
8章
進入一分鐘
宜家199抽終於抽到第一隻 然之後啲石就冇晒
得返我做清泉用PF
你地啲EX點洗 我一陣去洗下可能都可以1分內
無EX技呀隊聖女
打多2場就收皮 要訓
佢用果隊低配嚟,技工上主位,王子帶戰國策,唔使ex
ex 技真係洗到傻
唔太中意咁
你個隊就係全部25充?
唔鍾意洗真係建議唔好洗,現階段完全係錦上添花,真係玩到無野好玩先洗ex組新隊
某程度上已經係頂配再頂配嘅玩法,唔想玩真係唔好勉強自己跟,好撚難搞
23號位4隻25充
我求其用少少金玩下算
有TA就癲
好在無
我剩係洗少少加傷就算 冇搞到充能
廢事再砌過哂啲隊
咁反正要用嘅料本來都係抽卡嘅副產物,我覺得問題又唔大,只要唔好太強推呢個系統就ok
某程度上佢解放左幾多開場叉電嘅限制,相信某啲屬會多左啲玩法

雖然應該都係技傷
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=30663929
水技傷終於有一日唔洗水炭
用鏡華已經唔洗。 但主C太快射冇好下場
依家鏡華就真係變搞笑角色,本身優點就係自帶100叉滿,結果依家sub雷姆都可以100叉滿
想問一問佢呢度話鬼頭都需要洗到有叉電25% 但係乜唔係淨係彩色嗰粒先可以洗到25%㗎咩點解佢唔係彩色仲要係得一粒星 仲未睇得透
單條25叉?
彩色石=必定有齊被動AB,3個數值必然3星
金色石=被動AB至少有一個,數值1-3星隨機,比較高機率高星
銀色石=被動AB有可能一個都無,數值1-3星隨機

所以實際上銀色石都有機會刷到25%
了解唔該晒聲巴 不過我想講多咗呢個系統之後真係好煩好似變咗新手咁 完全唔知做緊啲乜
另外下面個符號意思可以睇公告
簡單啲嚟講個符號完全無參考價值,全部效果係垃圾佢都係彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞