俾你會點揀男友?6萬一個月但無投資定係2萬一個月有投資?

313 回覆
3120 Like 213 Dislike
8成輸又扺死 2成贏錢又 運氣 睇個勢轉short又運氣
總之炒股就唔可以贏錢
眼紅就眼紅啦
你都係冇答到我
巴打自己小心 ,起碼cash out 番2x cost 再慢慢玩
我都唔建議為玩啲高回報買高風險
但賺4倍又冇講點黎
可以leaps call啲權重股呢
一樣可以4倍
唔好先入為主
做老師都唔識揀真係誤人子弟
Post咪講咗囉,今年玩美股同加密貨幣
我都想知唔put可以點賺錢
樓主都講呢一年
我相信佢應該講緊上年
其實leaps call google
已經做到依條數
揀A 我再教佢投資
唔識投資咪學囉 Voo qqq簡簡單單都賺好多
一個人如果唔靠運氣,點樣可以喺芸芸眾美股單call google
如果估唔中,時間拖長佢會蝕大錢,美股好少information assymetry,正常人唔做google冇可能知道其中一隻股票嘅內幕利好消息,做google冇可能2萬一個月
佢買中99%係運氣,一個靠運氣發達嘅人你叫佢點樣及時止賺離場,1%係人中之龍

你講呢個情況同一個人搵二萬一個月,但上個月係賭場買十舖大全部中晒一樣,大家會點樣睇依個人

不過我哋喺度咁坳都冇乜意思,樓豬個case b擺明係作
Qqq賺好多Ching坐左半年?
梗係講長揸啦 如果啱啱學識都唔敢亂咁炒啦
身邊冇人投資輸錢喎
賺唔到一倍嗰個已經畀人睇唔起
On9
咁樣問得 即係兩個都唔係咁鍾意啦 港女就係現實又功利主義
諗下邊個唔會呃虾條好過啦,拖都未拍諗咩人地身家
人地搵幾多呢個階段關佢撚事咩,俾妳諗夠兩年響埋一齊邊個保證到唔會俾人中出即飛
係,無父幹玩到咁已經好叻。呢類背景出身通常好捱得,做人做事好認真。
我身邊都係長期贏錢
算數啦 比啲人安慰下自己
吹到要係google入面做先會敢買google
價值投資洗鬼要咁多新聞消息咩
睇好間公司買完訓醒就賺錢啦
B男呢排應該輸突
通常股票贏錢同輸錢既比例
用100個人咁計,10個真係搵到食,90個應該都係仆街多
做得雞嘅,點解唔食曬兩家茶禮,反正都計錢喺賣買
變撚左感情台
b for sure, 識投資150萬可以變1500萬
6萬蚊要儲多幾耐先有1500萬?
money scam?
Crypto點scam法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞