俾你會點揀男友?6萬一個月但無投資定係2萬一個月有投資?

313 回覆
3120 Like 213 Dislike
我degree 都係自己比加半供讀
做左咁多年6皮人工得0.5m 真係有D怪

6 x 12 = 72 -50 = 22 / 12 = 每個月有18k用
當之前冇乜saving
一年已經有0.5m
其實點解會知人地人工同身家
你揀左B
之後比埋隻豬人
先倒輸返曬d錢唔好上黎連登求救
申請公屋咩,資產審查
認真答你

同B拍拖,之後搵A埋單
邊個靚仔揀邊個。

其實做工程師不可能沒有投資,只不過是買ETF唔洗理佢,唔係日trade夜trade吧。

同埋,唔好淨係睇佢有幾多身家,睇埋佢父母有幾多身家先得嘛。
小朋友先票揀。要晒兩個
真呀屌
lm
睇下邊個中出完唔走咪要邊個囉......雞就一定架啦, 死港女.
B, 你唔呃佢
條幣膠買scam幣都會蝕晒
可能仲衰到掂埋nft
不如你呃晒佢啲錢

等btc eth usdt bnb usdc ada sol xrp luna dot doge 等 scam 幣個龐氏騙局一爆
你再係你呃佢果筆錢攞五萬出嚟資助佢正正經經投資落美股唔再掂垃圾幣
佢當你恩人都仲得
收皮啦拜金臭雞

遲啲識到月薪廿萬地盤大佬見面你已經同人奶袋底啦
冇幾多人返工程30歲6皮人工
算好叻
揀A,我月薪8皮都未有女
最好笑係未拍拖已經知人哋有幾錢身家
所以咪假膠post
仲要2個都出黎見過班姊妹
然後樓主唔係條女本人 幫人問條撚
條女已經同時同2個拍緊拖 時間管理大師
邊會呢2個度搵真愛
莫欺少年窮
下年600萬
再下年2400萬,算財自咗
咁問即係睇錢 咁好快揀C
做雞算喇
有朋友10皮all馬會中左3球
算唔算投資有道
你話俾我知而家連點樣炒美股炒加密幣可以點賺錢
佢哋一定係因為好有眼光所以賺咁多錢啦
你自己睇下連登有幾多人係輸緊錢
個投票po都係82 8既輸錢
買股票不嬲都冇乜好彩
人地贏錢唔可以係人地實力架咩
成日用自己果套去諗人地
8輸錢2賺錢,就代表贏錢嘅人靠實力?賭場出唔少實力派喇咁
我認為運氣都係實力嘅一種
不過靠運氣short都贏嘅運氣可一不可再
你睇下班07年big short 賺錢班人而家點?

你不如答左我兩個問題先
1. 而家連點樣炒美股炒加密幣可以點賺錢
2. 佢哋係因為好有眼光所以賺咁多錢?

贏錢冇問題,我係好心提你唔好以為自己分析力過人,賺咗錢都要居安思危小心黎得快去得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞