大家都係蘋果副刊出黎,Mill milk 真係贏曬米紙幾十條街

382 回覆
426 Like 1374 Dislike
個男人…
又係呢d經典on9 point
youtube係一個免費平台
我睇佢d片已經係比緊廣告費佢賺
本身就係一個互惠雙贏既模式
下下要比錢先有資格屌?

同埋呢d唔叫對人唔對事
個主持表現得差咪直接影響個內容既質素
反而下下話佢黃/冇資源而偏坦佢先係對人不對事
當大家都係做一樣既野,你做得比人差比人比下去同屌其實好合情合理
唔講資源
剩係講主持已經差PHOEBE, CHUCKY幾條街
傻笑少D,交代多D資訊性既野好過啦
lm
Sybil 阿 SA 式 懶音 夏天背心大奶罩
正,想瀨
米紙啲攝影成日out fo又chok會睇到頭暈
其實之前睇佢地比較旺角廿蚊粉麵麵幾好但係真係跌晒watt
上次米紙訪問殯儀業果準備好差
睇完唔想再睇
老尷Style
連登有啲人思想係
想讚人唔係直接讚
而係踩另一個
好似c朗美斯為例
兩邊都有啲痴線佬
講到對家好似街場都踢唔掂咁
講左成十年
真,Sybil 除左大波之外,問啲内容ok 廢
又係呢d經典包裝自己唔係hater 既on9 point
睇廣告比人賺講到自己金主咁真係人唔笑
唔知你睇果條廣告夠唔夠人地買隻mouse

唔係話唔比你表達意見重點係人地都自知未成氣候付費會員都冇開都要比你彈到一文不值
不如我問返你呢隻hater既言論又有咩價值

點解香港youtube產業一潭死水落後其他地區咁多得你呢一毛不拔又要尖酸刻薄落井下石嘅hater囉
唔知咩叫對人唔對事就查下字典啦
同埋主持只係片既一部分
而且得一個senior帶住兩個junior做哂
人哋咁畀心機搵故事搵題材你又唔講
偏偏識係將主持做得差放到最大
我諗大家應該識分邊啲人講嘢係有建設性邊啲人係單純嘅hater囉
白痴仔講黎都晒氣
2句唔埋就屈9人係hater
最簡單既資格論歪理都get唔撚到
傻9 1個
老豆間公司藍, 個仔另立一間公司都係藍?
老豆藍=個仔藍?
咁又係呀駁唔到真係唔好再哂氣
戰狼
MM背後係Mlik Magazine喎,邊有得比
Karen 個笑容好靚
我好鐘意manyi 性格好好
MM Karen 好撚樣衰

米紙 肥妹兩個都樣衰 (果

Manyi計男人唔算
https://youtu.be/XsdJy0DQUlI

肥妹呢條片已經廢
你講笑咋下話條女訪問成個中學生咁唔撚識接又成日dead air

得Ruby靚囉
你老母夠係藍啦
中肯米紙似係蘋果本身最流果班 唔怪得冇埋MM堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞