「阿嬌冇睇過啲相。可能靚女特別令人多遐想,鍾意移花接木。」霍汶希續說:「呢件事已經交由律師處理,我哋一定追究到底。」

316 回覆
716 Like 21 Dislike
lm
你果陣未出世?
你唔知果陣件事炒到幾慶?
乜你覺得佢地可以低調咩?

當年呢張好癲
全部都係摸摸摷摷都冇屌緊嘅,我唔信阿嬌畀佢屌過
阿嬌眼神咁想俾人屌都仲顧住影相 一定係入緊角色
我嬌一定冇比佢屌過
歎鮑魚
佢無認亦無否認
佢愈高調咪愈炒得慶囉
當年幾撚多"明眼人"呀
你以為佢唔高調就炒唔起?
證明你果陣未出世啦
今日鮑魚,下日臘腸,玩得好盡
無人揸到因為根本就無波
我j左啦
即係如果啲相係真嘅話,就無傷大雅咁解
點知幾年之後 連黑鮑都畀全世界睇哂 已經冇狗仔隊偷拍
鄭融咁講係咪有份
最近 又來露下面 你有新對象嗎
牙嬌系處
性女
成件事最慘係Juno
柏芝個粉鮑
多毛,勁pink既一線鮑,唔怪得咁淫賤
猥褻合照
(星島) 01月 30日 星期三

忽然全城變成電腦專家,鍥而不捨研究陳冠希 分別與阿嬌和陳文媛 的猥褻「合照」,是如假包換,還是移花接木。

由照片的背景、布置、光線、燈柱位置,到驗證阿嬌舊照裏的腳板是否與猥褻照中的相同,看來藝人要及早拍下手手腳腳、腰背後頸腋下鼻窿,立此存照,方便他日對證。

連藝人的性格品行也成為分析論點,常作出位言論的藝人要注意,言者無心,聽者存檔。

不是Photoshop專家,暫不從技術角度分辨照片真偽,先從照片來源找蛛絲馬跡。

一個版本是指陳冠希將手提電腦交人維修,有人乘機盜取了絕密照片放上網,如此有跡可尋,警察早已拉人封鋪破了案。

別說陳冠希,在下家中電腦故障,也有專人上門維修,貴為CEO的陳冠希公司沒有技術支援人員,也不至像中學生般,提著電腦落MK或黃金修理吧,此說可信度極低。

第二個版本是有人拾獲手機,發現內藏超友誼照,名副其實的「執到」。作為一個整天有狗仔隊亦步亦趨的惹火藝人,身懷激照,豈不是挑戰自己的運氣?

相信以上任何一個版本都是侮辱智商,不如將層次推高,稱是有少年黑客黑入陳冠希電腦或其Facebook盜取激照,可信度會提高點。

倒不如又指是一次輸賭行動,贏家是神秘放料人,引起全城關注;輸家是民智,一大班男女圍在一起,與赤裸裸的男女性器官相距不到兩呎,在分析是原裝正版還是電腦合成,品味哪裏去了?

(小宇宙 查小欣 )
睇相都覺得鮑肉好嫩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞