THE IDOLM@STER綜合討論區[73]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果我早啲入坑拎S rank既話依家都應該攞到第一期SSS

容巴,很遺憾3百萬fans只係第一期的4分一左右
你需要整個月維持這種狂度才行喔

我諗今期SSS都要有1000萬...目前得600萬

最好保持返同1000名有100萬fans既距離

我諗住keep50萬距離夠了
結尾日係禮拜五黎...個個禮拜可以用必殺技

50萬穩陣既,唔需要擔心
加油
食指勢係咪小數民族
食指勢係咪小數民族

我轉左IPAD玩都唔得呀哈哈哈哈哈哈
star初見40miss

根本蝦緊親指勢
隻蟹都冇咁難

最後嗰堆double掃根本屈親指

玩完一次算

玩返tulip算
易好多

衝prp神曲
新post

THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!
https://lihkg.com/thread/289027/page/1
玩哂啦

衝prp神曲

147.......

衝prp神曲

衝prp神曲

147.......

衝擊本post三巨頭
用凜deep FC evermore都係得137
證明乜都係假
證明乜都係假

你放10隻NG 1.0

個人認為hifi適正係27上位

仲有15分鐘就可以再戰惡夢love letter

練左半個鐘,手痛
不過都發現自己唔同左,唔洗落補+盾都過到關,但暫時C combo都未得住

手痛最好休息下
打過頭會有機會有腱肌炎

love letter個期到依家都未好返...

你都第一期SSS啦,扮咩

ここだけの話
我衝第一期嗰時ll event嗰12萬分9成都係1倍打的⋯⋯⋯⋯

最終日打到11萬左右開始覺得唔對路,即刻轉
2倍->>4倍玩法,但係一切已經太遲了⋯⋯⋯

唔是卵用P,冇開過倍
btw 第一期SSS最尾一日係能夠成為傳說既地獄
證明乜都係假

FC evermore M 137
第一期個啲都係勁人

練左半個鐘,手痛
不過都發現自己唔同左,唔洗落補+盾都過到關,但暫時C combo都未得住

手痛最好休息下
打過頭會有機會有腱肌炎

ここだけの話
我衝第一期嗰時ll event嗰12萬分9成都係1倍打的⋯⋯⋯⋯

唔是卵用P,冇開過倍

一期巨巨

練左半個鐘,手痛

手痛最好休息下
打過頭會有機會有腱肌炎

ここだけの話

唔是卵用P,冇開過倍

嗰日俾後浪沖甩左條褲
利申先不是我

Star已被擊破
利申先不是我

Star已被擊破

ありす
ちゃんペロペロ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞