THE IDOLM@STER綜合討論區[73]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

下個post叫番yes party time得唔得
集物唔係不嬲都開4倍打㗎咩

我當時目標係SSS,諗住實冇死,點知我太小看卯月P們的底力⋯⋯
如果我早啲入坑拎S rank既話依家都應該攞到第一期SSS

澳一

手痛最好休息下
打過頭會有機會有腱肌炎

love letter個期到依家都未好返...

你都第一期SSS啦,扮咩

ここだけの話
我衝第一期嗰時ll event嗰12萬分9成都係1倍打的⋯⋯⋯⋯

最終日打到11萬左右開始覺得唔對路,即刻轉
2倍->>4倍玩法,但係一切已經太遲了⋯⋯⋯

咁只係代表你個肝好勁

你可以覺得我浪費好多時間打呢個event,for外人可能無咩特別

This

This

不如叫Yes Loli Time / Loli Party Time

This

不如叫Yes Loli Time / Loli Party Time

慣左m既掃法玩evermore
loveletter m+真係29星?
似27上位多啲
慣左m既掃法玩evermore

打多三次冇FC就去返溫ICT

容巴,很遺憾3百萬fans只係第一期的4分一左右
你需要整個月維持這種狂度才行喔

好狅
loveletter m+真係29星?
似27上位多啲

活動出打左5次就FC
star初見40miss

我諗今期SSS都要有1000萬...目前得600萬

高登個齊藤朱夏係咪你

高登個齊藤朱夏係咪你

唔係 呢度一樣名

最好保持返同1000名有100萬fans既距離
唉放棄
DIU冇乜強判升左技

根本蝦緊親指勢
隻蟹都冇咁難

最好保持返同1000名有100萬fans既距離

我諗住keep50萬距離夠了
結尾日係禮拜五黎...個個禮拜可以用必殺技
真30星 初見25miss

根本蝦緊親指勢
隻蟹都冇咁難

最後嗰堆double掃根本屈親指

根本蝦緊親指勢
隻蟹都冇咁難

最後嗰堆double掃根本屈親指

玩完一次算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞