THE IDOLM@STER綜合討論區[73]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

搞咩潛左半日水
一上黎又係呢張圖

代表呢個post好gay
我一開post都見到呢張

屌 眼瞓噤錯咗

因為每日有一半都係loop偽唯雜嘅打情罵俏爭風呷醋桃色糾紛

雜巴係無辜

下....仲扮野

搞咩潛左半日水
一上黎又係呢張圖

屌 眼瞓噤錯咗

雜巴係無辜

下....仲扮野

流傳後世

搞咩潛左半日水
一上黎又係呢張圖

屌 眼瞓噤錯咗

雜巴係無辜

下....仲扮野

係人都知im@s基三角有邊個

屌 眼瞓噤錯咗

雜巴係無辜

下....仲扮野

流傳後世

好後悔

賣哂
所以自製算

枝野咁賣得連你都買唔到咁勁

本來酒場諗住整九十支,而家已經出左幾倍貨量了

楓P既財力根本就cygame既收入

走路工啲楓さん都天價

講起走路工⋯⋯一巴你知唔知ちひろ派lp 1俾你既時候可以求佢俾多枝你

願聞其詳

你遇到佢派lp俾你既時候,特登放置一陣,你就會發現⋯⋯⋯⋯
(這招每次活動只可以玩一次)

屌 眼瞓噤錯咗

雜巴係無辜

下....仲扮野

流傳後世

好後悔

笑到我gap gap聲

雜巴係無辜

下....仲扮野

流傳後世

好後悔

笑到我gap gap聲

賣屎忽比偽p都唔賣比你
埃媽post搞機三寶

枝野咁賣得連你都買唔到咁勁

走路工啲楓さん都天價

講起走路工⋯⋯一巴你知唔知ちひろ派lp 1俾你既時候可以求佢俾多枝你

願聞其詳

有咁樣嘅秘技
受教了 thx大天使

btw 打唔贏very hard 嘅話應該loop normal 定hard去儲引換卡?

雜巴係無辜

下....仲扮野

流傳後世

好後悔

笑到我gap gap聲

賣屎忽比偽p都唔賣比你

唔該哂你幫我食咗
什麼也沒有
什麼也沒有

CY幾時開放第3間房/擴大間房幅牆

2間都唔夠貼?

走路工啲楓さん都天價

願聞其詳

有咁樣嘅秘技
受教了 thx大天使

btw 打唔贏very hard 嘅話應該loop normal 定hard去儲引換卡?

利申先純個人見解
總之你打boss嗰關用3水扣到一半or more就loop嗰區
例如我3水有機會1-2hit ko咁咪打very hard

https://www.youtube.com/watch?v=v9d4VTAO28g&feature=share
得閒可以聽下 依位係幫ありす首in fact作曲同作詞既歌手

https://www.youtube.com/watch?v=v9d4VTAO28g&feature=share
得閒可以聽下 依位係幫ありす首in fact作曲同作詞既歌手

買左佢隻10周年精選

走路工啲楓さん都天價

願聞其詳

有咁樣嘅秘技
受教了 thx大天使

利申先純個人見解
總之你打boss嗰關用3水扣到一半or more就loop嗰區
例如我3水有機會1-2hit ko咁咪打very hard

我3水打hard得5分1
其實偽p晚晚都好早瞓
所以我都要以佢為榜樣

https://www.youtube.com/watch?v=v9d4VTAO28g&feature=share&feature=share

買左佢隻10周年精選

果個album我見佢係返炒舊歌所以無買到

https://www.youtube.com/watch?v=v9d4VTAO28g&feature=share&feature=share

買左佢隻10周年精選

就係之前冇買過佢CD所以我先買

https://www.youtube.com/watch?v=v9d4VTAO28g&feature=share&feature=share&feature=share

買左佢隻10周年精選

就係之前冇買過佢CD所以我先買

G持好歌手 利申已訂初回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞