覺唔覺TVB 5年內真係會收皮?

207 回覆
537 Like 32 Dislike
又係你條on9 仔
根據中共做法

當你間企業越做越大......中共 就會安插自己黨員入去做管理層
而黨員 全部都係無料既廢物.......乜都唔識, 但又要樣樣哂自己親身指揮
結果間公司就會被黨員 慢慢搞死

其實家陣 viu 已經有幾個中共黨員做緊 非執行董事
你講個d 咪就係冇咩價值了, 延媛鬼度咩
但我冇啄住你5年啵
就好似 飲食台 成日有人話 壽司郎 開多D, 就可以逼死元氣

又無規定只可以食一間
我今日食完 壽司郎....過幾日又食元氣........跟住過幾日又食壽司郎 一樣得
我第一個回覆就係回樓豬個柒頭
你自己彈出黎吠乜撚野價值咋喎
你正一癲狗 eq 低到你
好撚過你個柒頭衝出黎柒啦柒頭
縮入你老母個閪到搵你老母啦

下年56周年
你食撚屎啦白卡仔

起你底你似失業無野做日撚日係度講viu
講中哂?
起碼可以拖到五年
大把發明星夢嘅有錢仔去唔到viu咪去tvb囉
你講得好岩
因為我曾經都係大台工作過(19年之前)
18年有造星開始已經多人睇viu
我知道大台收視的確唔差
但問題係無年青觀眾
歌又只得星夢歌手
所以真係唔係單單立場既問題
啲Tvb死忠應該要醒下

當然Viu都係,新台大家容忍度高d,但真係要提升下節目水平,造星做左四季都keep住no bud,燃燒參加者青春,節目安排又亂,我都無心機再睇。
後生仔多選擇呀嘛
佢地多個選擇就係兩個唔睇都得
tvb係多上年紀既人睇 長期開著部電視
關死忠咩事
係都關管理層問題啦
見住班大排走唔理推2打6 就算
J2 放棄埋
靠愛回家流行歌曲50年就滿足
唔計立場都唔睇佢地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞