求嵌入式蒸焗爐推薦

69 回覆
3 Like 3 Dislike
Miele 2皮幾唔係蒸焗爐黎?
岩岩搵到間叫ideali
唔知得唔得
Electrolux
Gaggenau 焗爐係幾ok,溫度做到恆溫同平均
但蒸爐真心未試過
我去過BBE或者Built In Pro門市睇但佢地既sales真係純9 up,雖然價錢貴D但起碼都有保障同唔使驚運送出現問題,好難諗
牌子、質素重要過有冇下火
個時係import appliance 買左
用左年半仲開心使用中
係香港買返同樣型號成40K
import appliance 到買就18K左右
但Import Appliance度睇個堆款式,係香港官網搵唔返個啲型號
呢部我用左兩年 岩岩上個月壞左
但我部野冇你咁污糟喎 可能我屋企有工人 吩咐佢用完要抹一抹
部野壞都係因為我工人份d 野係佢隔離散唔到熱 如果唔係應該仲有排月
呢個真 雖然佢d model 唔同香港果d 但功能係同香港果d 比較高級既型號一樣 樣又一樣 香港最少都3皮幾 佢萬7就有
想問下窮撚會焗下雞 有冇邊款嵌入式焗爐抵屌
筆直萬五左右 同埋擺落廚櫃 個櫃有咩要注意
洗唔洗留位通風之類 廚房大執想問下
座枱既話toshiba新個部TR30SC點睇
miele開心使用中
x2 我用左兩年都仲新,無你個部咁
係咪用完無清理就由佢
Miele 2 合一要唔要 6 皮?
但真心高幾個級數😂
啲腳係咪用英標?
仲有
信興好藍
45cm入門款4萬左右有交易啦,60cm款就真係要差唔多7萬既
建議樓主加多少少上gaggenau,另一種享受黎,45cm款應該5萬左右有交易,一勞永逸,以後唔洗再加錢升級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞