JSW【Viva Belarus!】幾多線足球討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
禾車代理主教練金斗炫及守門員教練李雲在離開球隊
https://www.instagram.com/p/CtYp-DBSmGo/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
有冇講原因
No

Now會免費播播歐青賽19場賽事(630台)
羅馬尼亞/車仔名宿

我諗多數人認得威爾斯球員,我唔多講

🇦🇲幾個新人都唔錯
中堅Harutyunyan+中場Spertsyan踢緊卡斯洛達
左翼衞 Tiknizyan火車頭
前鋒G. Ranos 第二次代表國家隊又入兩球
第一次代表都係入兩球,佢仲要未踢大隊,
之前拜仁二隊,嚟緊先去慕遜加柏
我會去探佢地
安俞真你開歐青賽post啦
世青盃變爛尾樓

歐U21希望趁抖暑無咩其他波爭,吸引多啲討論
今屆格魯吉亞Co-host帶嚟一大影響,佢哋小組賽全放在當地8點(中歐時間6點、香港凌晨零時),羅馬尼亞嗰兩組頭兩輪就一場0000一場0245,搞到頭場時間3場一齊踢,尾場就獨家
可能因為夾轉播同當地需求定唔知咩,但真係不如做大個餅,格國嗰邊搵場早啲開波好過

也希望呢度快啲1001
世青盃都冇大牌球星
歐青賽多人識好多

利申會去現場睇
得美洲金盃撞少少期 但美洲金盃太垃圾
今年有電視免費播應該多人睇
Which city / cities?
格魯吉亞三個城市都會去晒 第比利斯只去大球場
睇4-5場
波飛好平
決賽都係60-75hkd(除左包廂)
分組賽30-45hkd
平過香港波
暫時肯定睇
比vs 格
荷vs 格
英vs德
一場8強

未諗睇唔睇埋4強
因想去倫敦睇溫網
Btw 哈薩克4場9分
佢個組冇一隊絕對強隊
可能唔洗靠playoff都出線

另外土耳其個組 可能同百年前嘅仇家爭次名
格魯吉亞山水甚美,你一定不枉此行
都係 不過講真唔係佢地搞歐青 我都未必咁快去高加索遊覽

窮遊
可惜我唔係行山撚唔係嘅話應該更enjoy

同埋應該會去幾日鄰國耶里溫 佢地7月頭憲法日

另外7月中會去直布羅陀
下星期歐聯第要圈外圍賽抽籤
如果林肯紅魔鬼抽中首回合係主場先
咁就撞正可以睇埋佢地打歐聯
本身jsw話今次一齊去佢飛機左

話遲d一齊去睇籃球世界盃
摩爾多瓦反勝波蘭

波斯尼亞主場兩次失誤再炒12碼輸俾盧森堡
不過以呢兩隊近年嘅走向又唔係好意外
但波斯尼亞踢國家聯賽又可以贏到
唔好亂食朱古力
盧森堡進步症好多
摩爾多瓦反勝波蘭意外定係哈薩克反勝丹麥意外
今年世少盃改為印尼主辦
下年室內足球世界盃係烏茲別克主辦
女子世青盃哥倫比亞主辦
女子世少盃多米尼加共和國主辦
第一屆32隊世界冠軍球會盃會2025年喺美國主辦
比返個細嘅印尼
多番外援打正選?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞