JSW【Viva Belarus!】幾多線足球討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
禾車今日聯賽對水原藍翼
https://www.instagram.com/p/CiorfuoPNY6/
同時今日係K咧常規賽最後一輪
水原 江原 首爾爭奪最後一個爭冠組席位
曹圭成GGGGOOOOAAAALLLL
Barrow GGGGOOOOAAAALLLL
葡萄牙奪得 Futsal Finalissima 冠軍——室內五人足球的歐洲南美對抗賽
首屆Futsal Finalissima由歐洲南美各兩支球隊出戰
南美代表係南美室內五人足球賽冠軍阿根廷(今屆Futsal Finalissima東道主)及亞軍巴拉圭
歐洲代表係歐洲室內五人足球賽冠軍葡萄牙及季軍西班牙, 亞軍俄羅斯因侵略烏克蘭遭禁賽

準決賽
葡萄牙2-1巴拉圭
阿根廷0-3西班牙
季軍賽
阿根廷2-3巴拉圭
決賽
西班牙1-1(點球2-4)葡萄牙
fm妖人
歐國聯, 哈薩克斯坦升上B級
應該上到去踢一季就降
唔緊要 同強隊打先有進步
仲有得打歐國盃playoff
慶祝首都改名
驚險護級到升班
波斯尼亞又升到班
如果佢踢外圍賽有呢個表現就唔洗踢得一次世界盃
英格蘭下季會同哈薩克格魯吉亞同一個league
其實波斯尼亞同黑山兩隊今屆歐國聯都唔差
呢兩隊黎緊euro外圍賽打到呢個表現
應該有得首晉決賽週
都想睇下UEFA點處理俄羅斯
如無意外下屆都唔會畀佢哋玩
今季係抽完簽先踢佢走,所以league B有組得三隊
但如果下季抽簽唔預佢哋
League C同D各升多隊
變咗ABC都係四隊一組,D就三隊一組
咁樣會齊頭易計數
一男子肯收手或者「被收手」嘅話,俄羅斯應該還可以打到2024年歐國聯C級,否則可能再停賽加自動降班,等到唔知邊年由聖馬力諾打番起
因侵略烏克蘭而被制裁的俄羅斯 , 友賽作客2:1贏吉爾吉斯
https://www.footmercato.net/a6592213918640212251-la-belle-histoire-du-francais-valentin-roberge-selectionne-avec-chypre-a-35-ans

生於法國的中堅Valentin Roberge
多年前效力新特蘭
在塞浦路斯聯賽中為阿波羅利馬索爾效力多年
獲得塞浦路斯國籍

35歲參加首場國際賽

我地荷蘭有人38歲先準備debut
加油
琴晚塞國即贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞