JSW【Viva Belarus!】幾多線足球討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
女子歐國盃又係uefa.tv
哈薩克 有機爭到首名 打playoff
估計土耳其可以靠外圍賽直接出線
League c playoff應該唔會有土耳其
隨時中亞國家踢歐國盃
歐國聯土耳其嗰組易打到喊
虎入羊群
佢地換左觀斯教之後隊波都穩定左

照現時睇
盧森堡/格魯吉亞/哈薩克/希臘會係league c爭歐國盃席位嘅球隊

有趣

唔同嘅國家 同一份情誼
我覺得觀斯有機會係下任德國教練
禾車今日足總盃對三星
https://www.instagram.com/p/CfYiHm2Od_T/
FT 禾車 3-0
中北美U20四強產生

美國
洪都拉斯
多米尼加共和國
危地馬拉

將參加2023印尼U20世界盃
多米尼加共和國好似係首次打入FIFA各級世界盃

今年中北美U20賽同時係2024巴黎奧運男足外圍賽

美國vs.洪都拉斯
多米尼加共和國vs.危地馬拉

分別爭兩席
多米尼加史上首次晉身奧運男足決賽週
將參與2024巴黎奧運
唔知點解咁早踢外圍賽
有趣嘅係 多米尼加連美洲金盃決賽週都未踢過
就一登龍門入奧運了
立陶宛
盧森堡
白羅斯
多米尼加
阿富汗
愛沙尼亞

係踢過奧運決賽週
但未踢過洲際賽事嘅國家

東德
波斯尼亞
係世上僅有兩個 踢過世盃決賽週
但未踢過洲際賽事嘅國家
中北美今屆先開始用U20大賽當奧運外圍賽
以前同南美一樣獨立搞一個Olympic Qualifying
禾車今日對金泉尚武
https://www.instagram.com/p/CfgQJgfu2Uo/
85台好似會播
播蔚山嗰場
FT 禾車 2-1
反cup成功
禾鹿今日聯賽對首爾
https://www.instagram.com/p/CfqnVdHvkvb/
FT 禾車 1-0
南美自由盃8強變巴西阿根廷內戰
下線Copa Sudamericana阿根廷清零……
禾車上半場lead住兩球
俾仁川聯喺比賽尾段追平
[🔊官宣]
全北現代宣佈中止日本中場邦本宜裕合約。邦本宜裕較早前於全州因酒後駕駛被補,其後K League賽會判處停賽60日嘅處分,邦本宜裕與全北嘅合約原本於年尾到期,但全北考慮到停賽處分以及對球會聲譽嘅影響後,決定提前約止邦本宜裕合約。

Goodbye and thank you 邦本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞