[PolyU] 紅磚大學討論區 (64) - 虎年要幫滕狗開年

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
死火,THE HISTORY OF ANCIENT CHINESE AND WORLD MATHEMATICS呢科完全聽唔明
過左兩日都未收到口水樽結果
搵youtube睇下解釋片應該OK
利申無讀但平時都係咁睇數學片
聽個名都伏爆
mathematics
ancient chinese mathematics
history of ancient chinese mathematics
https://www.youtube.com/watch?v=mNqQHnMlzps 話事話佢去左邊?
當年上過佢堂,教得好好
打去AR問唔打針係咪要quit u, 班友即刻射番個波比department office
咪又係D咩割圓法 牟合方塊嗰D
冇咩嘢嘅 都唔會要你寫d咩架啦
不過刨中文數學書辛苦就真嘅
i mean佢唔會expect你寫篇萬字論文
呢班仆街係咁嫁啦,夠膽做唔夠膽認,同佢地主子一樣
諗起清朝果陣啲微積分
wtf
我係理大學生會前外務秘書 你問我可能答
https://lih.kg/2863218
department d cleck 叫我apply zero subject enrolment ....
屌啦星﹐姐係要defer 啦
呢排爆得咁勁﹐都唔知搏唔搏好......搏佢去到exam都係爆得咁勁
咁就唔洗番去exam 可以繼續讀埋佢
打去AR問唔打針係咪要quit u, 班友即刻射番個波比department office
呢班仆街係咁嫁啦,夠膽做唔夠膽認,同佢地主子一樣
department d clerk 叫我apply zero subject enrolment ....
屌啦星﹐姐係要defer 啦
呢排爆得咁勁﹐都唔知搏唔搏好......搏佢去到exam都係爆得咁勁
咁就唔洗番去exam 可以繼續讀埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞