[PolyU] 紅磚大學討論區 (64) - 虎年要幫滕狗開年

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
我見佢email係咁提話如果今個sem fulfill到就要apply 又好似無講幾號前要搞
咁完sem先搞喇
反正有summer sem 佢上年summer會再提
記得opt翻free elective
呢排d「防疫」措施搞到我心神不寧
又要打針又要打針又要打針又要打針又要打針
要睇你咩programme的
你去estudent可以睇下reference checklist有冇free elective requirement
睇返份CHECK LIST,有寫
有D寫到明要讀LEVEL 3以上既ELECTIVE先比畢業,睇真D唔好REG錯
大獲我無睇過使唔使過level…..
係啊
sy多數你要reg car 讀 erew, crcw
另外再加2科選修科,多數level 3, 4
最後就係搞埋個ser learn同埋wie就成功畢業
咩科咁煩

我只係需要係個pool 度 揀齊科嚟讀就得
我有揀晒。。不過free elective我揀咗CAR
之前問佢話可以 但我啱啱睇estudent佢Study End Year寫今年Sem 3。。。好驚
辣殺ABCT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞