我部iphone 6s 128gb 咁就廢左, 如果你幫我到既, 我俾$1000你

234 回覆
131 Like 20 Dislike
整撚到部機爆撚晒mon之後拎去換

你預加錢喇

點解你可以醒到以為爆芒睇唔到就整副
老鼠貨
樓主搞掂左未
得閑更新下
樓主搞掂左未
得閑更新下

去左旺角問
個個都問我賣唔賣出去?
收300-600元
小額錢債審裁署

小額錢債審裁處處理以下範圍而不多於港幣5萬元的申索:

債務
服務費
財物損毀
已售貨物
消費者提出的各種申索

查閱被告人的資料

在提交申索書之前,申索人應該先核實被告人的全名和其最後為申索人所知的地址。

(去有線搵佢, 話佢賣野呃左你, 睇下搵唔搵到佢)

搞唔掂呀....
問左大陸官解要1900 人仔
我想講我部機同樓主情況一樣。
因為我買左7但部機未到手
我bf 話比住佢個部我用先
佢頭先洗哂機諗住食返d data
部機出左咁ge 畫面
而家我都唔知點算

利申 佢部機係apple 入面買
唔係同人買2手

咁你都有得救,因為有單就可以解決問題
整撚到部機爆撚晒mon之後拎去換

你預加錢喇

點解你可以醒到以為爆芒睇唔到就整副

派膠.....
我想講我部機同樓主情況一樣。
因為我買左7但部機未到手
我bf 話比住佢個部我用先
佢頭先洗哂機諗住食返d data
部機出左咁ge 畫面
而家我都唔知點算

利申 佢部機係apple 入面買
唔係同人買2手

咁你都有得救,因為有單就可以解決問題

有單落去咬佢啦,再唔係報蘋果話apple 賣2手機
買機唔檢查 仲要一年後先知冇登出
如果樓主唔係on9仔 肯定係白痴+智障
樓主搞掂左未
得閑更新下

去左旺角問
個個都問我賣唔賣出去?
收300-600元

我蝕抵少少700幫你收咗佢
800蚊收
我有部ipadmini都係咁 太耐之前買,得盒無單,老豆用用下用到自己鎖左機
上華強比幾百人仔換底板晶片開鎖 la
我有部ipadmini都係咁 太耐之前買,得盒無單,老豆用用下用到自己鎖左機

咁點算?

Iphone 6s 起 硬解已經無人做

Iphone 6s 起 硬解已經無人做

幾個月前有朋友係紅磡廣場硬解 iPad Air 2
唔知幾錢,不過一定有人做
幫你推
硬鮮唔係冇人做,但人地換塊垃圾底版比你就車錢維修錢都蝕埋

咁點算?

依家變左部磚放屋企

屌,我都係... 有冇方法可以解返
俾返部手機人唔好再作故仔
俾返部手機人唔好再作故仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞