我部iphone 6s 128gb 咁就廢左, 如果你幫我到既, 我俾$1000你

234 回覆
131 Like 20 Dislike
留名
流明睇報驚
樓主點證明你依家lock咗果個apple ID就係賣家賣比你果陣果個? 你用咗成年先lock咗,先黎叫人幫你解返,好難令人信服喎
比錢打番個Pw都唔解喎
樓主點證明你依家lock咗果個apple ID就係賣家賣比你果陣果個? 你用咗成年先lock咗,先黎叫人幫你解返,好難令人信服喎

唔係lock 左
係要登入id 先用到
比錢打番個Pw都唔解喎

有錢都唔搵,痴撚線
對方睇足你一年野
點解可以唔format咁on9

我又無咩好睇
幫你整兩千 人工未計 你整唔整

唔整
點解你當初冇登出人地個id?
咁你dl野咪全部用人id dl

Icloud id 同 itun id 不用
點解你當初冇登出人地個id?
咁你dl野咪全部用人id dl

Icloud id 同 itun id 不同
咁係咪你用電話呢段時間內佢都track到你係邊

ip都唔洗check已經知樓主住邊

知我住邊都無用
點解仲要俾錢賣家,

賣部機俾人唔包解鎖係咩玩法

撚化我...
http://www.iphone4hk.com/unlock/icloud/

呢個又好似幾好喎,唔知信唔信得過

利申:多謝分享
推!推到條PK 工都無埋呀,睇到都著晒呀

死返5p 啦屌
係樓主自己on9 + 機主玩柒佢
有兩個方法:
1。去大陸華強解鎖(約人仔500)
2。搵apple求情
搭單一問

想請問大家知唔知點解iPod touch pw ?
中學既時候影左好多相起部iPod touch 到
但過左幾年完全唔記得哂pw,入面啲相有好多回憶。
試過插入電腦連iTunes 但都拎唔到啲相....
麻煩哂大家
個pw係普通電話鎖定

可以試下搵password box
http://www.iphone4hk.com/unlock/icloud/

呢個上過去睇,不過好貴

死返5p 啦屌
係樓主自己on9 + 機主玩柒佢

屌你

呢個上過去睇,不過好貴

700蚊?
淘寶有遠程破解
我想講我部機同樓主情況一樣。
因為我買左7但部機未到手
我bf 話比住佢個部我用先
佢頭先洗哂機諗住食返d data
部機出左咁ge 畫面
而家我都唔知點算

利申 佢部機係apple 入面買
唔係同人買2手
我想講我部機同樓主情況一樣。
因為我買左7但部機未到手
我bf 話比住佢個部我用先
佢頭先洗哂機諗住食返d data
部機出左咁ge 畫面
而家我都唔知點算

利申 佢部機係apple 入面買
唔係同人買2手

下咁你咪去返apple問囉
整撚到部機爆撚晒mon之後拎去換

你預加錢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞